Automaticke zamknutie po rozbehnuti
- lomo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Dudko
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Vďaka Ti - bol som ešte teraz v noci pred barákom v aute a tie páčky som tam našiel. Neviem kam som sa díval, keď som študoval manuál aj keď treba povedať, že mi príde dosť chaotický(hi) Ale bohužiaľ ten postup ako aktivovať automatické zamkýnanie mi tam nefunguje. Išiel som presne podľa toho postupu, ale žiadne pípnutie pre vstup do programovacieho módu sa mi neozve a teda nič sa nenaprogramuje!(?) Škoda v starom aute som to mal riešené cez alarm a reagovalo to na bežiaci motor a na druhé zošliapnutie brzdového pedálu.
- hihi
- Zkušený
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- miro
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- opicak
- Junior
To Foqus a 40007.
Auto zamkne pouze jednou po nastartování motoru a dosažení dané rychlosti. Pokud pak zastavíte a otevřete dveře (bez vypnutí motoru) už se po rozjetí znovu nezamkne. Dělá mi to taky tak. Nezastavuju a nikoho neberu
. Já tohle zamykání beru jako velké plus - v Ostravě k nezaplacení. Když u křižovatky s červenou na semaforu stojí na chodníku taková horda našich spoluobčanů, že je venku tma, jsem rád zamčený. 
Auto zamkne pouze jednou po nastartování motoru a dosažení dané rychlosti. Pokud pak zastavíte a otevřete dveře (bez vypnutí motoru) už se po rozjetí znovu nezamkne. Dělá mi to taky tak. Nezastavuju a nikoho neberu

focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2002, výbava GHIA

- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- vcedula
- .
a stale nic ...omik píše:nikto ste nenasli navod na aktivovanie automatickeho zamykania na FF2? U zhladam druhy den a s stale nic....

ja som to tiez zhanal niekolko dni, potom so to uz vzdal. Podla mna jedine cez kabel v servise.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Něco jsem pánové našel
Automatické zamykání (pouze od roku 2002)
Všechny vozy od roku výroby 2002 jsou vybaveny tzv. automatickým zamykáním. Tato funkce uzamyká všechny dveře, pokud nastartujete motor a současně je rychlost automobilu 7 km/h nebo vyšší. Tuto funkci lze aktivovat v servisu přes WDS nebo také následujícím postupem:
· Otočte klíček zapalování do polohy "II"
· Třikrát za sebou uzamkněte a odemkněte dveře zevnitř pomocí uzamykací páčky na dveřích
· Otočte klíček zapalování do polohy "0" nebo "I"
· Znovu třikrát za sebou uzamkněte a odemkněte dveře zevnitř pomocí uzamykací páčky na dveřích
· Otočte klíček zapalování do polohy "II" - měl by se ozvat pípnutí (programování připraveno)
· Jednou uzamkněte a odemkněte dveře zevnitř pomocí uzamykací páčky na dveřích - toto zapne/vypne automatické uzamykání
· Dlouhé pípnutí - automatické zamykání zapnuto, krátké pípnutí - automatické zamykání vypnuto
· Pro ukončení programování nastavte klíček zapalování do polohy "0" nebo "I" - krátké pípnutí

Automatické zamykání (pouze od roku 2002)
Všechny vozy od roku výroby 2002 jsou vybaveny tzv. automatickým zamykáním. Tato funkce uzamyká všechny dveře, pokud nastartujete motor a současně je rychlost automobilu 7 km/h nebo vyšší. Tuto funkci lze aktivovat v servisu přes WDS nebo také následujícím postupem:
· Otočte klíček zapalování do polohy "II"
· Třikrát za sebou uzamkněte a odemkněte dveře zevnitř pomocí uzamykací páčky na dveřích
· Otočte klíček zapalování do polohy "0" nebo "I"
· Znovu třikrát za sebou uzamkněte a odemkněte dveře zevnitř pomocí uzamykací páčky na dveřích
· Otočte klíček zapalování do polohy "II" - měl by se ozvat pípnutí (programování připraveno)
· Jednou uzamkněte a odemkněte dveře zevnitř pomocí uzamykací páčky na dveřích - toto zapne/vypne automatické uzamykání
· Dlouhé pípnutí - automatické zamykání zapnuto, krátké pípnutí - automatické zamykání vypnuto
· Pro ukončení programování nastavte klíček zapalování do polohy "0" nebo "I" - krátké pípnutí

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele: