Klepání při nerovnostech
-
- Test driver
Re: Klepání při nerovnostech
ClairVOYanT super hned jak dosněží se na to vrhám taky 

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Menil jsem to prvne v zivote (jsem ajtak, takze na manualni praci drevo) a sezralo to cca 20 minut na prvni tycku a na dalsi uz pak asi jen 10. Doporucuju ty matky striknout WDckem, pac jsou celkem 'nakrev'.cajda píše:ClairVOYanT super hned jak dosněží se na to vrhám taky
To ze je tycka v hajzlu se pozna podle toho jak se hejbe v manzete. Spatna se v manzete hejbe a dobra tycka ne.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak blahopřeji panu doktorovi ke zvládnutí této operace! 

- Eidos
- Nováček
Ahoj doktori,
dnes jsmem vymenili stabilizatory, ale nepravidelne klepani nezmizelo. Neklepne vzy a vsude, jen nekdy, nekdy 2x, nekdy 3x nekdy vubec. kulaky se zdaji byt OK. Na zadnou vuli jsem nenarazil...nemel jste nekfo podobne problemy???
Diky za rady
dnes jsmem vymenili stabilizatory, ale nepravidelne klepani nezmizelo. Neklepne vzy a vsude, jen nekdy, nekdy 2x, nekdy 3x nekdy vubec. kulaky se zdaji byt OK. Na zadnou vuli jsem nenarazil...nemel jste nekfo podobne problemy???
Diky za rady

Je:
Focus kombi 1.6 16V 2000 State blue
Focus kombi 1.6 16V 2017 Magnetic grey
Byl:
Ford Galaxy 2.0i, FFV, 2008, Blue
Focus kombi 1.6 16V 2000 State blue
Focus kombi 1.6 16V 2017 Magnetic grey
Byl:
Ford Galaxy 2.0i, FFV, 2008, Blue
- jaskop
- Nováček
Tak, mam tento isty problem... pri prechadzani nerovnosti v nizsej rychlosti alebo rozhupani do stran klepe az mi srdce puka -zas az tak moc nie ale je mi luto mojho milaska...
Moja otazka1: je bezpecne s tym jazdit? myslim teda ci sa nemoze odtrhnut koleso ci nieco podobne...
Moja otazka2: pomohla vymena tyciek stabilizatora?, prip. ak nie ake dalsie kroky ste podnikli v ramci rehabilitacie...
Moja otazka3: Na keru p***cu je tam ten zlty obrubnik v strede cesty pri vjazde do Usti n.Labem?
Moja otazka1: je bezpecne s tym jazdit? myslim teda ci sa nemoze odtrhnut koleso ci nieco podobne...
Moja otazka2: pomohla vymena tyciek stabilizatora?, prip. ak nie ake dalsie kroky ste podnikli v ramci rehabilitacie...
Moja otazka3: Na keru p***cu je tam ten zlty obrubnik v strede cesty pri vjazde do Usti n.Labem?

FoFo Combi, 1.8 TDDi, 66kW, 6/2001
-
- Test driver
ak je to tyčkou, tak ti kolo určite neodpadne
ak by to bolo nábojom, to by si videl tie rany
ak by to bolo nábojom, to by si videl tie rany

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Cawte doktory docenti a vazene kolegium,
mam problem ktory neviem ci patria aj sem,ale skusim.Pri zatacani do lavej strany sa z praveho kolesa taha priserny zvuk,nie skripanie ale skor take praskanie co az v usoch kvili.rychlost nehra rolu robi to skoro stale a prislo to zo dna na den.
Dik za rady
mam problem ktory neviem ci patria aj sem,ale skusim.Pri zatacani do lavej strany sa z praveho kolesa taha priserny zvuk,nie skripanie ale skor take praskanie co az v usoch kvili.rychlost nehra rolu robi to skoro stale a prislo to zo dna na den.
Dik za rady
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Zeby poloosa?
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to skor nie ked idem rovno vsetko je vpoho,aj ked zatacam niekedy je to OK a inokedy to vrzga ci praska hned po otoceni volantu,co som pocul to moze byt aj homokineticky klb ale neviem neroumiem tomu moc.
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Este jedna vec,akym olejom ste premazali tie klby stabilizatora??vyskusam aj to.DIk kluci
- Hurvajs
- Pokročilý
Mně něco klepe na ZADNÍ nápravě, tak jsem zajel na STK, tam mi řekli, že vše vypadá o.k. Tak jsem zajel na test tlumičů a taky vše o.k. Zkusil bych tedy to uložení tlumičů, protože nic jiného mne už opravdu nenapadá. dělá to hlavně při přejezdu příčných nerovností a to v jakékoli rychlosti. Jsou to zvuky, jako když klepete kladívkem do nějakého kovu, prostě hrůza. Už jsem z toho nešťastný. Nevíte někdo, jestli se dá to uložení tlumičů koupit samostatně, popřípadě kolik to stojí ?? Koukal jsem do eshopu Autokelly a tam nic takového nenabízejí. 

Ford Focus 1,8i 16V Zetec 115PS Combi Ghia r.v. 1999 Tempomat

- Loeb
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No je fakt, že se mi stalo něco podobného, a nakonec to byl hever v boční kapse v kufru..
Ford Focus combi 1.8 TDDi 66kw r.v. 2000 bílá
- honolulu
- Junior
Kluci-ktorý doma menili ´´kosti´´stabilizátora. Je to poznat pri demontáži vadnej tyčky stabilizátora že je to vadné? myslím v ruke zistiť prípadné malé vôle ktoré však pri hmotnosti auta robia randál. ???
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, ze to zjistis - ten kloub utahnes (dokazes s nim hnout) rukou. Pokud se hne - je to jasny
. Kdyz se nehne ani pri max. sile co do toho das, tak bych v ni problem nevidel.

- honolulu
- Junior
odišla niekomu táto sučasť podvozku, resp. ma niekto skusenosť s výmenou?
Zaujima ma to či sa to oplati meniť
Zaujima ma to či sa to oplati meniť