Tak tedy Most. S účastí je to v podstatě shodné, přijeli jen ti skalní, někdo šel na exkurzi, probíhal tam v garážích nějaký program, kterého jsem se neúčastnil, mezi jízdami nebyl čas. První a druhou jízdu (což byla druhá a třetí celkově) jsem jel bez čekání hned. Na mou poslední jízdu jsem čekal přes 45 minut - nějaký olej na dráze, za mokra se jim to nedařilo odstranit. Jel jsem celkem pětkrát, jako loni, to jsem ta, byl ale skoro do tří. Počasí dopoledne - mokro, mrznoucí dešť, který během dne přešel v trvalé sněžení. Z Prahy jsem na letních dojel úplně bez problémů, sněhová kašička byla asi na 600 m úseku na nějakém horizontu, jinak jen voda. Cesta zpět o poznání horší, břečka byla na mnoha místech, místy dokonce jazyky, závěje, auta v příkopech... v jednom místě jsem se málem nerozjel ani na rovině. Dálnice pouze voda, 100 km/h bez problémů.
Auta - magoři s foukanou škodovkou, slicky... na 4 a 5 to hrabalo, nemohl se skoro rozjet, ve druhém kole vystřelilo víčko od koleje a konec, buď kroužky, nebo díra v pístu. Spousta BMW, báli se jezdit rychle

Oranžový ST jsem viděl jedno, nějaký MX-5, S2000, Golf R32, jedna Škoda 110R, dvě stodvacítky, pár Subaru, nějaký EVO, AMG a tak, moc jsem nekoukal, pořád jsem byl u auta a vyhrabával jsem z něj šutry, leots krizovek jaxviň, jednou kačírek v šikaně za rovinkou, dvakrát jsem tu šikanu probrzdil, tak jsem to projel rovně, jednou jsem to málem střelil do začátku zdi, co je mezi rovinkou a boxy, zůstali jsme stát asi metr od ní (ujelo předemnou nějaký BMW, noha z plynu na dvojce a už se to vzadu vezlo bokem), jednou jsem vyletěl někde okolo pátý věže, jednou se mi to rozhádalo za zatáčkou a to se mi zázrakem a díky převařeným ramenům (řízení se do přímého směru vrací o mnoho rychleji) podařilo srovnat. Časy jsem ještě nepočítal, kopíruju karty, jedna mi nějak zlobí, tak uvidíme.
P.S.: Kdo to fotil pod Matadorem? Chci se kouknout...