Přes Maďary bych to neřešil,Jel bych Vídeň,Graz, Slovinsko projet podle http://forum.ihvar.cz/read.php?4,138707 najet na konec již neplacené SLO dálnice,a pak už jen dojet do cílové destinace.Je to asi nejrychlejší "ušetření" éček za slovinskou dálnici.Mufin01 píše:Přes to Maďarsko jste jeli kudy? Mám v plánu jet trasu Szombathely-Zalaegerszeg-Nagykanisza a do Chorvatska najet na přechodě u Letenye a vyhnout se tak úplně těm předraženým Slovincům. Jeli jste taky tak?
Dovča s Focusem
-
- Zkušený
Re: Dovča s Focusem
Kuga ST-Line X 2.5 Duratec Hybrid AWD Solar
- Mufin01
- Test driver
Každé ušetřené euro ve Slovinksu se sice počítá, ale hlavně mně jde o tu vlastní cestu přes Maďarsko a tamější kešky (kdo zná geocaching, tak pochopí
)

- pbjun
- Test driver
Pres madarsko jsme se docela slusne zadrbali a da se rict ze sme tam ztratili cca 4hodiny casu... Osobne doporucuji jen celou dobu po dalnici a nedivat se na poplatky jinak se z toho poxxx...
- xkubik
- Nováček
já jezdím přesně takhle, vždycky v noci (přes den tam je docela provoz a hodně kamionů) a je to docela rychlá cesta. Pokud ale někdo preferuje dálnice tak jednoznačně jet přes RakouskoMufin01 píše:Přes to Maďarsko jste jeli kudy? Mám v plánu jet trasu Szombathely-Zalaegerszeg-Nagykanisza a do Chorvatska najet na přechodě u Letenye a vyhnout se tak úplně těm předraženým Slovincům. Jeli jste taky tak?

P.S. Kešky jsou super, jen na to není bohužel moc času...
Ford Focus II 1.6TDCi 80kw, 05´
Ford Focus II kombi 1.6TDCi 80kw, 09´
Ford Focus II kombi 1.6TDCi 80kw, 09´
- karolkopictures
- Zkušený
tak mňa tento rok čaká táto trasa
Handlová-Lido di Jesolo

Handlová-Lido di Jesolo
Focus FUTURA 2002
Kuga ST line 4x4 2019
Mondeo Titanium X 2019