trumatic

Tos nemohl říct dřívepavka píše:já dělám na děrovacim lise trumatic 5000 r a taky občas na laseru
trumatic
Koblihy nejímihrdlick píše:A doprdeletootan píše:Sedím na velíně jedné nejmenované jaderné elektrárny a mám na starosti jeden z jejich reaktorů. Něco jako Homer SimpsonHlavně ať si ten panel před sebou nezasviníš koblihami ! Ještě dneska běžím do Armyshopu pro "atombordel"
Tak hlavně nepij ani kafe...zkrat a GAME OVER !tootan píše:Koblihy nejímihrdlick píše:A doprdeletootan píše:Sedím na velíně jedné nejmenované jaderné elektrárny a mám na starosti jeden z jejich reaktorů. Něco jako Homer SimpsonHlavně ať si ten panel před sebou nezasviníš koblihami ! Ještě dneska běžím do Armyshopu pro "atombordel"
Já bych vám mohl dodat něco ostřejšího ať vám jde práce pěkně od ruky.Jsem zaměstnán ve velkoskladu s alkoholemihrdlick píše:Tos nemohl říct dřívepavka píše:já dělám na děrovacim lise trumatic 5000 r a taky občas na laseru
trumaticKdyž jsem dělal (dělám) ty rozpěry na tlumiče, tak ty úchytky (stojky) jsem si chtěl nechat vypálit laserem a tak to budu muset pižlat ručně
![]()
Takže pánové:
pavka - vypálí na laseru potřebné díly
bruno - ohne trubku do potřebného tvaru
muco - ten to všechno svaří dohromady
Damon - sežene barvu (potisk)![]()
Ještě někoho z velkoskladu železa a trubek, ať máme co nejmenší cenu
no na letišti jsme taky jednou měli velkosklad alkoholu v jednom úlu, když cajti někde vybrali tajnou výrobnubofi píše:Já bych vám mohl dodat něco ostřejšího ať vám jde práce pěkně od ruky.Jsem zaměstnán ve velkoskladu s alkoholem.
jen před ten nick přidat "o"bofi píše:Podle tvého nicku počítám , že bys tam taky rád pracoval , co?chmelko píše:bofi:tak toto je neco![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], Semrush [Bot] a 1 host