Spotreba 1,8 - 16V ??
- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- neodees
- Junior
Pokud nasadís sirsi gumy pocitej s vetsi spotrebou, budes mit vetsi valivej odpor. Jinak k tomu Lpg. Dokud bude cena benzinu pod unosnou mez tak o predelani na lpg nebudu uvazovat. Mam 1,8 a musim se priznat ze kdyz je spotreba 8,5 litru na sto tak to je jen tehdy kdyz s tim jede moje draha polovicka. ja pod deset nejdu. Postupne si auto upravuju k obrazu svemu, to jest upravy podvozku, sani, vyfukove soustavy, a neumim si predstavit ze by jsem prijel nakam na sraz za klukama a rekl ze jezdim na plyn. Je to proste neslucitelne s moji filozofií o autech. Jinak ale proti Lpg nic nemam, a preju vsech kdo ho maji, at jim to jezdi 

-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
chlapi ja vam do toho nechci moc kecat, je pravda ze provoz na LPG je vyrazne ekonomictejsi. ale co ja si pamatuju kdyz jsem mel jeste Šade na plyn tak tam byly jeste starosti s tim ze kazdy rok se musela nechat premerit tesnost nadrze plus rozvodu plynu, kazdy rok a pul az dva vymena membran a mam pocit ze kazdy rok musela byt na plyn delana zvlast technicka. Mozna je ted uz vse jinak a neni s tim tolik starosti ale v te dobe jsem sice usetril ale taky sem byl skoro furt s autem na nejakem premerovani.
F.F.kombi 1.8 16 V GIA Black metal [img:2ro1ll6e]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:2ro1ll6e]
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
jo jinak spotreba po meste 8-8.5l/100km a to to moc nesetrim
no a mimo mesto( vetsinou cesty po dalnici do prahy ) cca 7l/100km
no a mimo mesto( vetsinou cesty po dalnici do prahy ) cca 7l/100km
F.F.kombi 1.8 16 V GIA Black metal [img:2ro1ll6e]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:2ro1ll6e]
- Bery
- Junior
S LPG skušenosti nemám, ale zapnout a vypnout LPG si můžu z kabiny kdykoliv sám ne???? Takže cestou do Momině jedu na plyn abych ušetřil, a v mimoni si tam mrsknu benzín a můžu jít na sprinty!!! Funguje to takhle nebo se pletu??? 

Fíkus 2.0
16v
130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!

Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!
- neodees
- Junior
- Bery
- Junior
přesně jak píše "neodees" prostě to přepneš tlačítkem a jezdíš na benzín ,není v tom žádný problém .Jinak pokud si někdo nevšimne plnícího hrdla na spodní boční části zadního nárazníka ,tak nikdo nepozná,že jezdíš na LPG.
Jinak já jsem si pořídil LPG ,abych mohl jezdit kdykoli se mi zlíbí a nekoukal ,jestli se mi to vyplatí. A hlavně pořád nekoukal na tu pos..nou ručičku palivoměru ,která chvilku nepostojí na svém místě v pravé části stupnice ,hlavně při ostřejší jízdě na dálnici.
Ale zpět ke spotřebě ,teďka jsem jezdil na benzin (byla potřeba vyjet nádrž) a spotřebu jsem naměřil 8,2l benzínu

Ale zpět ke spotřebě ,teďka jsem jezdil na benzin (byla potřeba vyjet nádrž) a spotřebu jsem naměřil 8,2l benzínu

- kachnak
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- sidik
- Nováček
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
já jezdím kolem 9l když na to šlapu po městě 11l dálka i 6,5l ale to je málo kdy.
2sidik : pořídíš si dojezdový kolo a to zabere mnohem míň placu v kufru.
2sidik : pořídíš si dojezdový kolo a to zabere mnohem míň placu v kufru.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II