woooow
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- botsman
- Nováček
Re: klubová samolepka
Ahoj, zdravím všechny! Se zájmem jsem přečetl předchozí příspěvky. Klubová nálepka mě napadla už dávno, jenom jsem neměl odvahu to dávat do placu - jsem upřímě rád že jenom já nejsem takový hračička. Jestli ale na něco takového půjdeme, tak bych chtěl, aby to vypadalo. Zkrátka když to uvidí nějaký "neklubový" majitel fouska, aby mu proběhlo hlavou to CHCI! Takže to vidím následovně: krása je v jednoduchosti. Jenže pokud chcete mít na nálepce název klubu, klubové číslo, logo Ford a http://www.stránky, tak mi není jasné kam to všechno chcete nalepit. Já bych to řešil takto: udělejme si nálepky dvě. Jedna malá s výše uvedenými údaji by se lepila zevnitř na zadní okno. Vidím ale problém s těmi pořadovými čísly. Teď se ale dostávám k tomu, na čem by mi záleželo více. Tu druhou - řekněme hlavní - nálepku bych nechal udělat gelovou ve stříbrné barvě (tady je odkaz, co tím vlastně myslím http://www.autoka.cz/nabidka.php?strana=0&kat=Samolepky). Pro majitele stříbrných metalíz by to muselo být zřejmě černé, nebo modré. Jako grafické provedení bych volil jen nápis FOCUS CLUB ve velikosti cca 2x12cm ve fontu písma loga Focus a pod tím nápis poloviční velikosti s označením www. stránek. Myslím si, že toto provedení by si na svého miláčka bez uzardění nalepil každý. Navíc ty gelovky jsou značně odolné. Je mi jasné, že by cena nebyla zrovna lidová - typuju to asi na dvě stovky. Tak a teď pište zase chvilku vy - jsem dost zvědavý na reakce.
Botsman, Ford Focus 1,8 TDDi, combi, Trend/2002. Mondeo mk4 2.0TDCi
- Honza
- Zkušený
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- masox
- Pokročilý
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Honza
- Zkušený
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
skoro jsem se rozbrecelHonza píše:No přeci to,jseš DOBREJ a tímto se jen potvrzuje,že to všechno,co děláš a co tomu obětuješ má pro Nás veliký význam a je vidět,že tohle všechno má pozitivní výsledek.foki píše:nevímHonza píše:To FOKI:A víš co to znamená?

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Honza
- Zkušený
No nedělej so srandu,je to tak,nebo myslíš,že se ti tohle všechno nepovedlo?Mrkni na cfc, to je 100:1,to si pišfoki píše:skoro jsem se rozbrecelHonza píše:No přeci to,jseš DOBREJ a tímto se jen potvrzuje,že to všechno,co děláš a co tomu obětuješ má pro Nás veliký význam a je vidět,že tohle všechno má pozitivní výsledek.foki píše: nevím
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to jako 100 na cfc a 1 tady ?Honza píše:No nedělej so srandu,je to tak,nebo myslíš,že se ti tohle všechno nepovedlo?Mrkni na cfc, to je 100:1,to si pišfoki píše:skoro jsem se rozbrecelHonza píše: No přeci to,jseš DOBREJ a tímto se jen potvrzuje,že to všechno,co děláš a co tomu obětuješ má pro Nás veliký význam a je vidět,že tohle všechno má pozitivní výsledek.

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé