výškově průměrný - něco nad 180cm, vpředu pohoda, vzadu nejezdím ...
... váhově nadprůměrný - ale jak říká Garfield - nemám nadváhu, mám jen podvýšku .... tj., na svou váhu jsem jen málo vyrostl ....
Ford Focus r.v.99 2.0i 16V Trend 5dv. sv.modrá metal.
Ja 185/105 a vlezu uplne v pohode, i vzadu mam dost mista. Zato pritelkyne 170/56 a sedadlo spolujezdce posunute nadoraz dozadu takze za ni si uz nesedne nikdo
Ford Focus. 1,6 benzin, r.v. 2003, Trend, 5dveri, HB.
200cm ve předu ok, po delší cestě 3hodiny v kuse mě bolí koleno opřené o bok palubky u rádia. Vzadu sem seděl jednou, a dalo se to,ale asi nic na dlouhý cestování.
185, s miestom maximalna spokojnost a to v kazdom smere. Za mnou sedava zenuska 176 a ziaden problem. Sedava za mnou pretoze vedla nej vzadu troni nasa mala pricezna.
196 a za mnou protismerna sedacka s mrnouskem a mam trochu problem. Musim celkem dost naprimit operadlo. Na 60km k tchyni OK, ale na delsi cesty je to opruz. Druha pulka vzadu je obsazena vetsi autosedackou a to je jeste horsi protoze vetsimu mrneti zatim jeste nozky nevisi od kolen dolu, ale ma je rovne. Jeste na to jeste potrebuje vyrust, pak to bude v poho. Asi jsem mel ale stejne koupit Mondeo
Ford Focus II CombiGhia, 1.6i Ti-VCT 85 kW, 2/2006
tak se také přidávám výška zhruba 190 a vepředu nemám problém, jen ten za mnou pak jo jsem zvyklej sedět dost v záklonu... ale pokud nesedí vepředu někdo jako já, tak se to dá i vzadu
Ja 204cm a vzadu sem nesedel,ale jak se pise,po delsich cestach rozboli koleno a trozku me kope do zad dvouleta dcerka,ktera ma prave jak pise BoraBora jeste nozky rovne ze sedacky.