a toto je to, na co narazam, a sice ze 3/4 filmu nie je to, co natocili, ale nieco vygenerovane. V podstate proti tomu nic nemam, oni sa len zahrali na to, ze 25 FPS je komprimovany obraz. A to tvoje sekanie je presne o tom: nestaci to dekodovat zlozite sceny. Podla mojich skusenosti vsetky prasne sceny (aj to este realne prasne sceny, nie digitalne generovane) su na to najhorsie. Je tam prilis vela pocitania a na to potrebujes uz riadne silny procesor, aby si to dokazal dekodovat ci generovat. Z pohladu spotrebneho sveta je to v pohode, lebo sa to stane tak v 0.3% celeho filmu a 99.7% filmu vidis v pohode, tak co sa stazujesmisoo píše:..vo futbale prihravka lopty : tam je to o pocte lopt ktore sa zobrazia pocas svojej drahy letu od jedneho hraca k druhemu. ked ma tv vyssie Hz, tak je tych lopt viac, a tym je lopta ostrejsia a neni rozmazana a pohyb posobi akoby mal viac fps...

EDIT: este som chcel povedat, ze som si chcel kupovat kameru. Lenze prave kvoli takymto problemom som si nevedel nic vybrat, pretoze vsetky kamery su uz s real-time kompresiou do MPEG ci DivX. Tam tiez plati to co u telky: procesor nestaci a kompresia potom spravi obraz stvorcekovym. Na 99% nahravky to nevidis, ale to 1% mzoe byt strasne Stale som preto za pouzivanie MiniDV kamier, kde tento problem nepostrehnete ani keby sa co dialo. Chvala bohu uz zacinaju vyrabat HDD kamery s velkymi diskami, kde sa zmesti aj format DV, tak to snad bude moj dalsi kamarat do ruky