TDC Baba 5.9-6.9. 2009 Kopec
-
- Nováček
Re: TDC Baba 5.9-6.9. 2009 Kopec
Platilo sa 30E a v cene boli 4 jazdy, vratane poistenia proti skode keby si nieco poskodil.
ST zvody, ST lambda, kat-out, eibach pro-street.
-
- Nováček
Ondro pisat tu o blazneni v premavke mi pripada dost nebezpecne a nezodpovedne, ked raz mas pud sebazachovy tak ho budes mat stale, pochybujem ze si jeden z tych borcov co na starte vypnu a hore zapnu pocitat a zajazdia rekordny cas, na to by som sa pozrel, kazdy ti potvrdi ze uzavreta trat ci kopec alebo okruh ci slalom je najbezpecnejsie a najlepsie miesto, bud sa za volantom vies spravat a ovladat alebo to je dost zle...a dostavat z auta maximum v premavke, som si isty ze nevies kde je maximum lebo by si nieco take ani len nenapisal lebo v premavke ho nikdy nedosiahnes!! a pisat tu o chalanovi na lexuse co trafil zvodidla na babe, bol to jeden z tych co si myslel ze ked to vie v premavke vie to aj na uzavretej trati, a druha vec je ze mal uplne nevhodne auto, dvoj tonovy lexus s najtazsim motorom a neviem co este a ked si pozries najazd do zakruty uplne zle inak ani nemohl dopadnut a je iba vec nahody ze nedal ranu uz v treningoch. Nikdy si kopec nesiel tak treba skusit a potom napisat ake to je, urcite su v tom obrovske rozdiely ako sa nahanat hore babou v premavke alebo stat dole na ciare a vediet ze cela cesta je len tvoja.
- vcedula
- .
Tomko, tvoje nazory sa mi pacia a som rad, ze si medzi nas zavital. Nebyt teba tak by som ten okruh isiel mozno az o par rokov a mozno v zivote by som si nesiel zajazdit nejaky kopec ci slalom. Bohuzial, teraz ma tlacia peniaze. "Az budu milionar" tak budem jazdit pravidelnejsie. Teraz hlavne potrebujem posilit techniku, nech to auto tak hrozne netrapim. Ale buduci rok....snad si peniaze odlozim a skocime spolu na nejaku akciu 

Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
-
- Nováček
Vlado uplne v pohode, vies aku mam techniku ja a ide to, ved si o krok predo mnou
dojdes a hned vyfasujem 2-3 sekundy. Okruh sa velmi rad pridam, aspon ta ponahanam troska
Som zastancom ze ked rychlo tak na uzavretej trati, v premavke sa presuva z bodu A do bodu B a ked tu citam o santeni a pod, je skoda, ked si realne vezmete kolko ste spalili benzinu a opotrebovali pneumatiky tak by sa vam oplatilo ist na slalom alebo kopec a to sa ani len neda porovnat. Tohto roku este budu akcie rad by som nieco zorganizoval pocas slalomu kto chce pojazdi kto nie pokuka a uvidi. Nieco sa chysta v nitre vcas dam vediet a ked nas tam bude aspon 10 kludne aj vyhodnotime zvlast kategoriu ford.

Som zastancom ze ked rychlo tak na uzavretej trati, v premavke sa presuva z bodu A do bodu B a ked tu citam o santeni a pod, je skoda, ked si realne vezmete kolko ste spalili benzinu a opotrebovali pneumatiky tak by sa vam oplatilo ist na slalom alebo kopec a to sa ani len neda porovnat. Tohto roku este budu akcie rad by som nieco zorganizoval pocas slalomu kto chce pojazdi kto nie pokuka a uvidi. Nieco sa chysta v nitre vcas dam vediet a ked nas tam bude aspon 10 kludne aj vyhodnotime zvlast kategoriu ford.
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Do NR by som dosiel na sto pero 

- Ondro
- Junior
Tomko: video je supr
pekne sedi to tvoje fofo. na akciu kolesa.sk chodis ? celkom by som bol zvedavy ako by si obstal ? Apropo tvoje pneu - vies ich este niekde zohnat lebo asi v 5 pneuservisoch a aj na nete som nasiel ze AWS sport sa uz nerobia a namiesto nich davaju S-sport. Tie som mal moznost skusat - sucho parada, mokro - nic moc.

Ford Focus 1,8 TDCi 85 kW - kombi, tango metla, Trend X, pružiny Eibach

galeria - https://www.facebook.com/p.php?i=1652257 ... 5CAFTF6ZR3
pre otvorenie - 2 x klik na fotku

galeria - https://www.facebook.com/p.php?i=1652257 ... 5CAFTF6ZR3
pre otvorenie - 2 x klik na fotku
-
- Nováček
Ondro pneu sa uz nedaju kupit nevyrabaju sa, aj ja som sklamany pre mna su najlepsie. Kolesa.sk som bol jazdit okrem posledneho rocnika vzdy, raz som bol 3. v kat Do 1300 to som mal pozicanu feliciu, a s focusom som zajazdil 1:00:466s, takze taky lepsi cas.