A ten za tebou ti z kombika udelal 3 dver nebo jsi mel stesti a nikdo tam nebyl?rusher píše:Jen tak mimochodem včera mi ABS zachránilo čumáček na mým FoFo. Chlapík předemnou šlápl hóódně na brzdu a ja pochopitelně v zápětí taky, ale ouha na silnici byl vysypanej písek. Měl jsem pocit, že se snad rozsypaly brzdy. Asi 2x nebo 3x to bouchlo. A rachot to byl fakt slušnej. Nad silnicí se zvedl prach a já si oddechl, lidi kolem koukali jak na zjevení. No jo, reklama na Focus
V te rychlosti ti je zadek ukradeny, kdyz se predek blizi k prekazce.Ahmed píše:A ten za tebou ti z kombika udelal 3 dver nebo jsi mel stesti a nikdo tam nebyl?rusher píše:Jen tak mimochodem včera mi ABS zachránilo čumáček na mým FoFo. Chlapík předemnou šlápl hóódně na brzdu a ja pochopitelně v zápětí taky, ale ouha na silnici byl vysypanej písek. Měl jsem pocit, že se snad rozsypaly brzdy. Asi 2x nebo 3x to bouchlo. A rachot to byl fakt slušnej. Nad silnicí se zvedl prach a já si oddechl, lidi kolem koukali jak na zjevení. No jo, reklama na Focus
Tak to ja jsem jeste R19 (mel snizeny podvozek) brzo rano v zime zmasakroval kocoura a asi i s kockou pod nim. Nepomohlo jim se uplne prikrcit. Ja jsem na umrzlem snehu neriskoval smyk.Ahmed píše:Ja jsem vcera malem zmasakroval 4 kotata, ktere v noci prebihaly cestu, lekl jsem se, ze to je neco vetsiho, takze jsem to ubrzdil, ale ABS jsem neprobudil
bacha, aby to nečetl Srstka nebo Kubišová, ještě by jste mohli mít problémypelen píše:Tak to ja jsem jeste R19 (mel snizeny podvozek) brzo rano v zime zmasakroval kocoura a asi i s kockou pod nim. Nepomohlo jim se uplne prikrcit. Ja jsem na umrzlem snehu neriskoval smyk.Ahmed píše:Ja jsem vcera malem zmasakroval 4 kotata, ktere v noci prebihaly cestu, lekl jsem se, ze to je neco vetsiho, takze jsem to ubrzdil, ale ABS jsem neprobudil
Pročti si celý vlákno, nejsem jedinej komu to dělá takové zvuky, ten zvuk bych přirovnal k tomu, jako kdyby jsi měl totálně sjeté brzdové destičky a dřelo to plech na plechMiky píše:Co myslite tim hroznym kravalem? Me lehce brni pedal brzdy a zvukove efekty jsou minimalni.
No já nevím, ale zdá se mi že čím mladší auto, tím méně uživatelů má tento problémlibe píše:Vcera jsem na snehu poprve zjistil, ze to ABS asi opravdu mam, ale jenom mi vibroval pedal, me se taky nezda, ze by to delalo nejaky velky kraval.
ten kravál dělá elektromotor kterej sepne sa vytvoří přerušovaně přetlak v brzdovém systému a tím pádem auto floukuje přerušovaně, to je ABSHurvajs píše:Dnes jsem poprvé vyzkoušel ABS a taky mi to dělá hroznej kraválDělá mi to ten samej zvuk i při zásahu ASR, to bude asi tím, že to obstarává to samé zařízení ne?Neví tady někdo, jak je to přesně udělaný?Myslím co přesně vytváří ten brzdný tlak? Je to nějaké elektročerpadlo? A nemůžou ty zvuky být z něj? A kde je umístěné?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: phromcik a 4 hosti