Ford bouračky aneb ať se tohle každému z nás vyhne...
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: FF bouračky,aneb ať se tohle každému z nás vyhne....
Dokud se nepodepíše zakázkovej list není nic povinnýho.Na dobrý slovo u nás nefunguje nic.Česká nátura je druhýho odrbat a o to se ten servis pokoušel.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Road píše:
To máš pravdu, proto já se vždy domluvím v servisu na pevno a po kalkulaci. Jinak málo servisů objednává materiál dopředu, aniž by jim zákazník přistavil auto a to i v servisu, kam jezdím třeba já a znají mě a kde mi taky stačí se domluvit ústně.
Chápu tě, že tě to pobouřilo....
Reagoval jsem pouze na to, že se předběžně ptal a to že ho potom "zastrašují" , že díly bude muset zaplatit, tak asi taky není v pořádku, nebo? Ano, přesně i toto zastrašování ukazuje českou náturu....
Pokud jsem cetl spravne tak psal ze se objednal na opravu rizeni , ze karoserie pocka a pak psal ze bude muset zavolat do forda ze neprijede a sam usoudil ze to je prasarna , tak z toho usuzuji ze se na opravu objednal servis objednal dily a on to ted zrusil . Tak se jim ani nedivim. .
To fofok nerekl bych ze ho ted chteji odrbat , viz vyse , a on se na opravu objednal s tim ze prijede , na to se snad zakazka nepise .
Naopak servis se mu snazil vyjit vstric aby to bylo co nejdrive hotove tak chtel dily objednat dopredu aby to tam zbytecne nestalo
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Hele 70 000 za plechy není málo a díly snad objednávaj až když to zvednou a zjistěj co všechno je potřeba.

- 321910336
- Zkušený
týká se to jen řízení, opravu karoserie sem vyloučil hned. nicméně nebyl jsem tam poprvé, dělali mi tam třeba opravu klimatizace, auto šlo normálně na zvedák, zjistilo se co je potřeba vyměnit (musel jsem jim to jít ukázat, nebyli schopní to s tou bludičkou co tam mají najít), objednal se díl s tím, že se mě pán zeptal na nějaké osobní údaje zdělil mi cenu a bylo hotovo, tedy ne žádné "asi bude potřeba vyměnit tohle a možná tohle" . když sem si u nich nechal objednat korekční sadu, tak mi bylo řečeno že až bude tak zavolají, čekal jsem tři týdny, nikdo nevolal, jak sem jel kolem tak sem se tam stavil, barva tam ležela na polici a kdybych se tam neukázal tak tam leží dodnes.
-
- Člen klubu
To svedci o pristupe u nich...
foki: Ked to ten servis bral tak zavazne, ze vsetko objednal, ako mohli vediet, ze treba vymenit aj ten tlmic? Je mi jasne, ze by mu ho nechali zaplatit tak ci tak a kedze sa tlmice menia na naprave, tak rovno 2x. Ano, ceska (ale aj slovenska) natura, aj v autoservisoch. Ludia sa nevyznaju, treba ich ojebat! Ved Cech/Slovak sa nebude stazovat, dokonca pride aj nabuduce
Cest vynimkam 
foki: Ked to ten servis bral tak zavazne, ze vsetko objednal, ako mohli vediet, ze treba vymenit aj ten tlmic? Je mi jasne, ze by mu ho nechali zaplatit tak ci tak a kedze sa tlmice menia na naprave, tak rovno 2x. Ano, ceska (ale aj slovenska) natura, aj v autoservisoch. Ludia sa nevyznaju, treba ich ojebat! Ved Cech/Slovak sa nebude stazovat, dokonca pride aj nabuduce

- 321910336
- Zkušený
kdyby mi ve středu volal ať přijdu a já že na ně kašlu tak by mě to taky naštvalo. slušně jsem se ale omluvil ještě ten den. myslím že mohl objednávku klidně stornovat. jako první sem se dovolal paní co tam sedí, že nemůžu přijet a ona že to tedy ruší. za minutu hovor od pána že nic takovýho 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
u nas jsou 2 objednavaci terminy do 11h a pak do 15h , pokud si neco objednam a neodeberu tak platim 10% storno poplatek .
a kdyz prijdu k autu a vidim lezet kolo a oproti druhe strane vytocene , tak je to vzdy tlumic a tycka rizeni . na to to nemusi na zdviz . a to bylo videt z fotek kde slo svodidlo . a ja treba taky doporucim vymenit oba a je na zakaznikovi jak se rozhodne .
neco jineho je klima , kde se musi hledat unik ale vzhledem k tomu ze jsou mista kde to uchazi tak kdyz nekdo prijede a zkontrolujou se tyto mista a je to tam zelene tak proc to budu davat na zdviz ? aby zakaznik platil vic hodin ?
a kdyz prijdu k autu a vidim lezet kolo a oproti druhe strane vytocene , tak je to vzdy tlumic a tycka rizeni . na to to nemusi na zdviz . a to bylo videt z fotek kde slo svodidlo . a ja treba taky doporucim vymenit oba a je na zakaznikovi jak se rozhodne .
neco jineho je klima , kde se musi hledat unik ale vzhledem k tomu ze jsou mista kde to uchazi tak kdyz nekdo prijede a zkontrolujou se tyto mista a je to tam zelene tak proc to budu davat na zdviz ? aby zakaznik platil vic hodin ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Na tom třeba něco je,ale proč pak volat zákazníkovi a bejt na něj hrubej,navíc zkušenosti jinejch s tímhle servisem jsou vesměs negativní.Takhle se přeci dobrý jméno nebuduje,přeci chce aby se tam lidi vraceli a ne je hned na dobro odehnat.

-
- Člen klubu
Tuto kolega pisal, ze servisak povedal ASI treba vymenit aj tlmic. A pokym sa nedohodli na oprave, termine a cene, tak nevidim nikde zavazok. Ani ustny. Ze sa opytal kolko by to asi stalo a kedy by na to mali cas nie je dohoda.
Ak sa majitel zacne potom vyhrazat, tiez to svedci o pristupe k zakaznikovi.
Ak sa majitel zacne potom vyhrazat, tiez to svedci o pristupe k zakaznikovi.
- 321910336
- Zkušený
auto se tam nedostane a já pro díly taky nemám jak, budu ve Zlíně, ukončil bych to tím, že prostě budu jednou zmrd
- Takeshi
- Zkušený
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DEaQnhWGEPw[/youtube]
ex Focus ST 200hp
ex Focus RS399 hp
ex Ford turboKUGA Mk2 TDCi 180hp
nyní BMW 335d
pokrok nezastavíš
ex Focus RS399 hp
ex Ford turboKUGA Mk2 TDCi 180hp
nyní BMW 335d
pokrok nezastavíš

- enjoy
- Test driver
Pěkný.. ťukneš to a auto po smrti.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Tak pro ten moment jo, a rána to celkem byla...Ale zase ne nějaká hrozná oprava...I když u RSka asi za dost peněz...
- smoula
- Test driver
Co mu to tam teklo? Voda do ostřikovačů?
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
podle množství spíš chladící kapalina...