Ja jsem to pred Vanoci kupoval na aukru. Uz to ma strejda na aute a muzu rict, ze je to docela vkusne, jen asi na technickou to bude chtit sehnat jine sklicko
Tak tohle me vubec nenapadlo - Ti co to mate na autech - jak je to s technickou?Vadi to nebo to nevadi?At vim jestli si sehnat nahradni treti brzdovy svetlo a pred technickou vymenit
EDIT : EHM dekuji silverwolfe
Naposledy upravil(a) ZAHRY dne 09.02.2012 11:42, celkem upraveno 1 x.
Pokud je auto vybaveno třetím brzdovým, mělo by být viditelné, myslím že i ve foliich je to psáno, že může být zatmavení jaké chce, ale viditelné brzdové světlo. Ale to fakt nevím jak to sním je. Každopádně mám to já i známý, známý už byl na technické, a naprosto bez probblému. Neomezuje to svítivost =)
Já s tím na technické problém neměl. Už proběhli se samolepkou dvě technické a nikdo nic neříkal. Podle mě na to ani nekoukaj. Když mačká brzdu vídí v zracalde že tam něco svítí a víc ho nezajímá.
Ford Focus 1.8 TDCi 74kW chip 92kW 125HP Kombi 2004 ->Galerie<- Ford S-Max 2.0 TDCi 103KW - 2011
Mě bylo na STK řečeno: "když jste tady byl tak jste tam nic neměl"...asi se chtěli jistit kvůli polišům.
Koneckonců stejně se mě to po nějaký době přestalo líbit tak jsem ji sundal
Co jsem tu objevil tak v corelu je jen na HB, ale já bych potřeboval na kombajna. Nemá to náhodou někdo? Moc a oc prosím, chci zkusit jiný material. Ten co jsem měl již 3x se pokaždé zkroutil.
Přílohy
Ford Focus 1.8 TDCi 74kW chip 92kW 125HP Kombi 2004 ->Galerie<- Ford S-Max 2.0 TDCi 103KW - 2011