nechapu proc, zajima me mira poskozeni motoru.toto je normalne otazka dnaze co sa pak stane
![]()

driver píše:podle toho jestli ti praskne na vytočeném motoru nebo na volnoběhu
ale i tak než se motor zastaví tak ti to rozbije ventily,písty obouchá hlavu atd.
ev. ty pisty proleti kapotouFerris píše:driver píše:podle toho jestli ti praskne na vytočeném motoru nebo na volnoběhu
ale i tak než se motor zastaví tak ti to rozbije ventily,písty obouchá hlavu atd.presne tak je to v podstate to najhorsie co sa ti moze s motorom stat
![]()
![]()
ked tomu neveris tak to nechaj tak ale potom sa tu nestazuj
![]()
ked to rupne
drobne trhlinky a poskodenia nieke az tak vidno v nenapnutom stave bez zataze , dobre si spravil ze si to vymenil istota je istota na tomto sa vazne neoplati setritJozkablack píše:Měnil jsem rozvody ve 144tis.km. a ten řemen byl jak když ho vindali právě z krabice, je to vážně kvalitka!! No teď je tam opravdu novej, tak mám klid!!
couddy píše:ev. ty pisty proleti kapotouFerris píše:driver píše:podle toho jestli ti praskne na vytočeném motoru nebo na volnoběhu
ale i tak než se motor zastaví tak ti to rozbije ventily,písty obouchá hlavu atd.presne tak je to v podstate to najhorsie co sa ti moze s motorom stat
![]()
![]()
ked tomu neveris tak to nechaj tak ale potom sa tu nestazuj
![]()
ked to rupne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prave ze to tu par ludi citalo preto si dostal take vysvetlenie ake si dostalRealife píše:Cti na co sem se ptal a proc sem se na to ptal!Ferris píše:couddy píše: ev. ty pisty proleti kapotou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, dufam ze mu staci taketo vysvetlenie
Vyměnil bych ho i kdyby to auto mělo najeto jen 50tis.km.! Já jsem na tohle háklivej a mám rád jistotu!! ten starej řemen po vyndání i při na tažení a ohybání nevykazoval žádné trhlinky!! I mechanik se divil, skoro to vypadalo že byl nedávno měněnej, ale to podle servisky i servisu, kde auto ošetřovali neni možný!!Ferris píše:drobne trhlinky a poskodenia nieke az tak vidno v nenapnutom stave bez zataze , dobre si spravil ze si to vymenil istota je istota na tomto sa vazne neoplati setritJozkablack píše:Měnil jsem rozvody ve 144tis.km. a ten řemen byl jak když ho vindali právě z krabice, je to vážně kvalitka!! No teď je tam opravdu novej, tak mám klid!!![]()
vela stastny km
ved hej, si len postupne dostaval odpovede na vsetky svoje otazky,Realife píše:Ja jen ze mi kazdy odpovidal at neprodluzuji interval vymeny rozvodu, ze riskuji. Pritom jsem nekolikrate napsal ze mam najeto 100k, tedy nemusim jeste menit a ze me pouze zajima, jestli jdou rozvody zkontrolovat " ocima " jak tu nekdo psal a co se stane ( resp. jak vazne to bude ) kdyz prasknou. No a odpoved byla, abych neprodluzoval interval vymeny![]()
Tak sem musel znovu vysvetlit, ze menit nechci, ze me to jen zajima....
Jinak souhlas, uzavreno a zdravim na SK...
asi jsem moc sebevedomy ale jisty si semFerris píše:ved hej, si len postupne dostaval odpovede na vsetky svoje otazky,Realife píše:Ja jen ze mi kazdy odpovidal at neprodluzuji interval vymeny rozvodu, ze riskuji. Pritom jsem nekolikrate napsal ze mam najeto 100k, tedy nemusim jeste menit a ze me pouze zajima, jestli jdou rozvody zkontrolovat " ocima " jak tu nekdo psal a co se stane ( resp. jak vazne to bude ) kdyz prasknou. No a odpoved byla, abych neprodluzoval interval vymeny![]()
Tak sem musel znovu vysvetlit, ze menit nechci, ze me to jen zajima....
Jinak souhlas, uzavreno a zdravim na SK...
PS: ked si si nie isty kolko mas najazdene radsej to vymen![]()
Vela stastny kma koncim mam padla idem sa vozit na FOFO
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti