Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici

Moderátor:phofy
Odpovědět
pbjun
Test driver
Test driver

Re: Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici

Příspěvek od pbjun » 29.01.2012 19:04

No dle informaci co byly na netu by dle vyhlasky MD mely byt meraky na vsech STKckach povinne ne?

fleguso
.
.

Příspěvek od fleguso » 29.01.2012 19:23

No právě,taky sem to někde četl nebo viděl
Nyní:Mondeo ST220 V6 3.0 sedan blue performance
Bylo:Mondeo ST200 V6 2.5 kombi
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 54&t=27828
Bylo:Mondeo MKI 1.8 HB
Bylo:Mondeo MKI 1.6 HB
Bylo:Sierra 2.0

FUGAS
Test driver
Test driver

Příspěvek od FUGAS » 29.01.2012 19:52

Všichni co tu argumentujete, že tak jezdíte už dlouho zapomínáte na jednu věc. Že dosud nemohli policajti nic prokázat, tak to radši neřešili. Teď budou mít meřáky a čísla nelžou, takže diskuze nebude třeba. Jediná otázka je, kolik jich budou mít...
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe

FUGAS
Test driver
Test driver

Příspěvek od FUGAS » 29.01.2012 19:59

liskanet99 píše: Mno co dodat, zaplatil si za folie / uz pri nalepovani si porusil technicky stav, ale to ti nevadilo. V televizi a na foru udelali bububu tak si je preventivne sundal na predku. Auto vypada jak dodavka a zrejme budes cekat na dalsi povel od establishmnetu, ktery ti naridi to sundat i vzadu.... si proste slusny clovek co neleni a plni narizeni.

Ja ulicnik kteryho uz tyhle vymyslenosti stvou - jediny ucel vybrat co nejvic na pokutach a zaplatit co nejdriv tyhle za.rany meraky aby zbylo co nejdriv na odmeny cajtu.

Nebo snad vazne veris, ze vymahani toho narizeni po letech prislo z uslechtile myslenky, "chranit a pomahat"??
Hele víš co borče, přestaň si mě brát do úst a vykládat tu, co budu nebo nebudu dělat a co jsem po česku udělal nebo neudělal. Pokud jsem ti tím, že jsem si ze svého auta sundal fólie způsobil nějaké psychické trauma, budeš se s tím muset vyrovnat buď sám, nebo vyhledej nějakou odbornou pomoc. Je to moje, auto, moje fólie a moje peníze, takže jestli to teď vypadá jako dodávka je jen a pouze moje věc. TAK TU ZE MĚ PŘESTAŇ DĚLAT DEBILA :evil:
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe

abris
Junior
Junior

Příspěvek od abris » 29.01.2012 20:17

liskanet99 píše:A na STK uz sou vybaveny tema merakama? Nerekl bych. Kdyz mas atest za sklem tak co?
Tak je firma spoluviník, protiprávní jednání, dojde o licenci, a ty tu pokutu stejně zaplatíš, doteď se to neřešilo, protože neměli čím měřit, teď už mají.. .

davemomo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davemomo » 29.01.2012 21:04

FUGAS píše:Všichni co tu argumentujete, že tak jezdíte už dlouho zapomínáte na jednu věc. Že dosud nemohli policajti nic prokázat, tak to radši neřešili. Teď budou mít meřáky a čísla nelžou, takže diskuze nebude třeba. Jediná otázka je, kolik jich budou mít...
přesně jak píšeš, oni když viděli atesty tak nemohli nic dělat, pokud by chtěl tenkrát něco řešit, musel by to auto poslat na ňákou odbornou expertýzu, ale kdo by jí zaplatil :nixw:
Obrázek
Ford Mondeo MK3 Titanium X (ST paket) 2,2 TDCI GALERKA

koupím jednu zadní a 2přední krytky ST prahu před FL :D

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 29.01.2012 21:23

davemomo píše:věř tomu že teď, když maj benga ty měřáky, si to jentak nelajznou, páč když tě chytnou bezprostředně po technický, tak můžou mít ty technici velkej problém :wink:
z dekry obcas stavaji i pred STK kontrolujou a pocitaji auta a pak jsou zpatky na STK a kontrolujou protokoly co tam bylo za chyby a kolik maji napsanejch aut .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 29.01.2012 21:27

Fakt az tak dukladne to kontrolujou? To sem nikdy neslysel ze by takove kontrly probihaly...

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 29.01.2012 21:37

jj namatkove si vyberou technickou a tam to zkontrolujou , pokud najdou rozdily tak nejakou dobu (mam pocit ze jsem slysel rok nebo dva ) jsou pod drobnohledem tzn online kontroly , kamery atd .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Klvys
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Klvys » 29.01.2012 21:51

Ja si myslím že to nemá smysl nějak už rozmázavat všichni víme že stoho dělají velkou nafouklou bublinu jak když dělají stím že bude velka akce že budou všude měřit rychlost a pak stějně je člověk nikde nepotkal :) Ja si myslím že je to na každem co se mu libí co mu vyhovuje jen si myslím že je škoda vyhazovat penize za to že to hned strhnu jak někdo řekne to jak ve škole jestli to nebudeš umět dostaneš 5 tak ste se hned začali všichni učit?Nezačali:) Každy strujce svého štěstí :)Jako zase si myslím jak tu někdo psal že teď si de schválně dat tmavé okna to se mi zda praštěne ale tak je to jeho věc :D

Wolf2

Příspěvek od Wolf2 » 29.01.2012 22:56

Jen by mě zajímalo ,pokud by mě zastavila hlídka VB :lol: a já předtím než zastavím auto stáhnu boční přední skla ,jak by mi někdo nařizoval ,ať je zase vytáhnu ,aby mi někdo mohl měřit propustnost oken :nixw: ?? Tím ,že mám skla dole nic neporušuji a oni nemají právo po mě chtít je vytáhnout a ani na STK :nnou: Opravte mě ,pokud se mýlím .

liskanet99
Junior
Junior

Příspěvek od liskanet99 » 29.01.2012 23:23

2 fugas:
No rozhodne to je jen a jen tvoje vec, ale kdyz uz si sem das reklamu na ten tvuj pocin jax podlehl
stvave kampani + foto ve tve galerce tak to holt chce pocitat i s tim, ze si nekdo muze dovolit tu drzost a nepochvalit te za to.

ale uz koncim tenhle OT vidim, ze te tim vytacim k nepricetnosti v tomhle se proste asi nepochopime....
Tady je videt kam vedou tyhle regulacni nesmysly ke sporum mezi lidmi a przni pekny auta.
Ford Focus II, r.v.2005, 1.6 Ti-VCT Titanium, Aquarius Blue Galerka
Mercedes-Benz Vaneo, r.v.2003, 1.9i Ambiente Stříbrná

Cowley
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Cowley » 30.01.2012 09:31

ja zase nepochopim ze nekdo jezdi s autem ktere svym technickym stavem neodpovida schvalenym technickym normam. Chranis tim predevsim sam sebe. Ty normy neni zadna politika nebo buzerace (velka cast z nich plati uz par desitek let), pride mi docela legitimni chtit aby z auta bylo videt ven, aby brzdilo, svitilo a nerozpadlo se v prvni zatacce. To ze lze normativni pozadavky kontrolovat i bez navstevy zkusebniho ustavu povazuju spis za pozitivum - treba se policie konecne zameri na opravdu dulezity veci.
Takze ty nepruhledny folie radim na uroven cinskych HID a preklizkovych MHC - proste kategorie votuzingu. A demonstrovat odpor proti rezimu tim ze neuvidim z auta mi pripada takove...nezrale ;-)
FoFo II Colection 1.6 74kW Turnier 2007 Obrázek
FoFo III Titanium 1.5 110kW 2017 Obrázek
Obrázek

milan26
Junior
Junior

Příspěvek od milan26 » 30.01.2012 09:42

Myslim, že to je každého věc! Nemá cenu to tady řešit a raději dávejte pozor a informujte ne. Ja s tim jezdim už od 18 a nikdy jsem neměl problém, až mít budu tak to sundám, nebo hodně utlumim! Je pravda, že teď mam hodně tmavé a KURVA TAKY, že se mi to líbí a plní to moje požadavky na soukromí a proti zlodějům :ble2:

Hoj

Sobull
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Sobull » 30.01.2012 10:31

milan26 píše: nikdy jsem neměl problém, až mít budu tak to sundám
Jsou situace, kdy potom třeba pár let nic nesundáš leda pruhovaný gatě... Srazíš někoho na přechodu, můžeš nakrásně tvrdit, že ti tam skočil a může to být i pravda. Když se zjistí, že jsi měl z auta omezený výhled, systém si tě podá.
Každý svýho štěstí strojvůdce...
FFII kombi 2,0TDCI, 2006

Odpovědět

Zpět na „Pokec“