Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici
- pbjun
- Test driver

Re: Tónovaná okna - kontrola od PČR přímo na silnici
No dle informaci co byly na netu by dle vyhlasky MD mely byt meraky na vsech STKckach povinne ne?
- fleguso
- .

No právě,taky sem to někde četl nebo viděl
Nyní:Mondeo ST220 V6 3.0 sedan blue performance
Bylo:Mondeo ST200 V6 2.5 kombi
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 54&t=27828
Bylo:Mondeo MKI 1.8 HB
Bylo:Mondeo MKI 1.6 HB
Bylo:Sierra 2.0
Bylo:Mondeo ST200 V6 2.5 kombi
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 54&t=27828
Bylo:Mondeo MKI 1.8 HB
Bylo:Mondeo MKI 1.6 HB
Bylo:Sierra 2.0
- FUGAS
- Test driver

Všichni co tu argumentujete, že tak jezdíte už dlouho zapomínáte na jednu věc. Že dosud nemohli policajti nic prokázat, tak to radši neřešili. Teď budou mít meřáky a čísla nelžou, takže diskuze nebude třeba. Jediná otázka je, kolik jich budou mít...
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
- FUGAS
- Test driver

Hele víš co borče, přestaň si mě brát do úst a vykládat tu, co budu nebo nebudu dělat a co jsem po česku udělal nebo neudělal. Pokud jsem ti tím, že jsem si ze svého auta sundal fólie způsobil nějaké psychické trauma, budeš se s tím muset vyrovnat buď sám, nebo vyhledej nějakou odbornou pomoc. Je to moje, auto, moje fólie a moje peníze, takže jestli to teď vypadá jako dodávka je jen a pouze moje věc. TAK TU ZE MĚ PŘESTAŇ DĚLAT DEBILAliskanet99 píše: Mno co dodat, zaplatil si za folie / uz pri nalepovani si porusil technicky stav, ale to ti nevadilo. V televizi a na foru udelali bububu tak si je preventivne sundal na predku. Auto vypada jak dodavka a zrejme budes cekat na dalsi povel od establishmnetu, ktery ti naridi to sundat i vzadu.... si proste slusny clovek co neleni a plni narizeni.
Ja ulicnik kteryho uz tyhle vymyslenosti stvou - jediny ucel vybrat co nejvic na pokutach a zaplatit co nejdriv tyhle za.rany meraky aby zbylo co nejdriv na odmeny cajtu.
Nebo snad vazne veris, ze vymahani toho narizeni po letech prislo z uslechtile myslenky, "chranit a pomahat"??
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
-
abris
- Junior

Tak je firma spoluviník, protiprávní jednání, dojde o licenci, a ty tu pokutu stejně zaplatíš, doteď se to neřešilo, protože neměli čím měřit, teď už mají.. .liskanet99 píše:A na STK uz sou vybaveny tema merakama? Nerekl bych. Kdyz mas atest za sklem tak co?
- davemomo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
přesně jak píšeš, oni když viděli atesty tak nemohli nic dělat, pokud by chtěl tenkrát něco řešit, musel by to auto poslat na ňákou odbornou expertýzu, ale kdo by jí zaplatilFUGAS píše:Všichni co tu argumentujete, že tak jezdíte už dlouho zapomínáte na jednu věc. Že dosud nemohli policajti nic prokázat, tak to radši neřešili. Teď budou mít meřáky a čísla nelžou, takže diskuze nebude třeba. Jediná otázka je, kolik jich budou mít...
Ford Mondeo MK3 Titanium X (ST paket) 2,2 TDCI GALERKA
koupím jednu zadní a 2přední krytky ST prahu před FL
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
z dekry obcas stavaji i pred STK kontrolujou a pocitaji auta a pak jsou zpatky na STK a kontrolujou protokoly co tam bylo za chyby a kolik maji napsanejch aut .davemomo píše:věř tomu že teď, když maj benga ty měřáky, si to jentak nelajznou, páč když tě chytnou bezprostředně po technický, tak můžou mít ty technici velkej problém
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- pbjun
- Test driver

Fakt az tak dukladne to kontrolujou? To sem nikdy neslysel ze by takove kontrly probihaly...
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
jj namatkove si vyberou technickou a tam to zkontrolujou , pokud najdou rozdily tak nejakou dobu (mam pocit ze jsem slysel rok nebo dva ) jsou pod drobnohledem tzn online kontroly , kamery atd .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
Klvys
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ja si myslím že to nemá smysl nějak už rozmázavat všichni víme že stoho dělají velkou nafouklou bublinu jak když dělají stím že bude velka akce že budou všude měřit rychlost a pak stějně je člověk nikde nepotkal
Ja si myslím že je to na každem co se mu libí co mu vyhovuje jen si myslím že je škoda vyhazovat penize za to že to hned strhnu jak někdo řekne to jak ve škole jestli to nebudeš umět dostaneš 5 tak ste se hned začali všichni učit?Nezačali:) Každy strujce svého štěstí :)Jako zase si myslím jak tu někdo psal že teď si de schválně dat tmavé okna to se mi zda praštěne ale tak je to jeho věc 
-
Wolf2
Jen by mě zajímalo ,pokud by mě zastavila hlídka VB
a já předtím než zastavím auto stáhnu boční přední skla ,jak by mi někdo nařizoval ,ať je zase vytáhnu ,aby mi někdo mohl měřit propustnost oken
?? Tím ,že mám skla dole nic neporušuji a oni nemají právo po mě chtít je vytáhnout a ani na STK
Opravte mě ,pokud se mýlím .
- liskanet99
- Junior

2 fugas:
No rozhodne to je jen a jen tvoje vec, ale kdyz uz si sem das reklamu na ten tvuj pocin jax podlehl
stvave kampani + foto ve tve galerce tak to holt chce pocitat i s tim, ze si nekdo muze dovolit tu drzost a nepochvalit te za to.
ale uz koncim tenhle OT vidim, ze te tim vytacim k nepricetnosti v tomhle se proste asi nepochopime....
Tady je videt kam vedou tyhle regulacni nesmysly ke sporum mezi lidmi a przni pekny auta.
No rozhodne to je jen a jen tvoje vec, ale kdyz uz si sem das reklamu na ten tvuj pocin jax podlehl
stvave kampani + foto ve tve galerce tak to holt chce pocitat i s tim, ze si nekdo muze dovolit tu drzost a nepochvalit te za to.
ale uz koncim tenhle OT vidim, ze te tim vytacim k nepricetnosti v tomhle se proste asi nepochopime....
Tady je videt kam vedou tyhle regulacni nesmysly ke sporum mezi lidmi a przni pekny auta.
Ford Focus II, r.v.2005, 1.6 Ti-VCT Titanium, Aquarius Blue Galerka
Mercedes-Benz Vaneo, r.v.2003, 1.9i Ambiente Stříbrná
Mercedes-Benz Vaneo, r.v.2003, 1.9i Ambiente Stříbrná
- Cowley
- Zkušený

ja zase nepochopim ze nekdo jezdi s autem ktere svym technickym stavem neodpovida schvalenym technickym normam. Chranis tim predevsim sam sebe. Ty normy neni zadna politika nebo buzerace (velka cast z nich plati uz par desitek let), pride mi docela legitimni chtit aby z auta bylo videt ven, aby brzdilo, svitilo a nerozpadlo se v prvni zatacce. To ze lze normativni pozadavky kontrolovat i bez navstevy zkusebniho ustavu povazuju spis za pozitivum - treba se policie konecne zameri na opravdu dulezity veci.
Takze ty nepruhledny folie radim na uroven cinskych HID a preklizkovych MHC - proste kategorie votuzingu. A demonstrovat odpor proti rezimu tim ze neuvidim z auta mi pripada takove...nezrale
Takze ty nepruhledny folie radim na uroven cinskych HID a preklizkovych MHC - proste kategorie votuzingu. A demonstrovat odpor proti rezimu tim ze neuvidim z auta mi pripada takove...nezrale
-
milan26
- Junior

Myslim, že to je každého věc! Nemá cenu to tady řešit a raději dávejte pozor a informujte ne. Ja s tim jezdim už od 18 a nikdy jsem neměl problém, až mít budu tak to sundám, nebo hodně utlumim! Je pravda, že teď mam hodně tmavé a KURVA TAKY, že se mi to líbí a plní to moje požadavky na soukromí a proti zlodějům
Hoj
Hoj
- Sobull
- Zkušený

Jsou situace, kdy potom třeba pár let nic nesundáš leda pruhovaný gatě... Srazíš někoho na přechodu, můžeš nakrásně tvrdit, že ti tam skočil a může to být i pravda. Když se zjistí, že jsi měl z auta omezený výhled, systém si tě podá.milan26 píše: nikdy jsem neměl problém, až mít budu tak to sundám
Každý svýho štěstí strojvůdce...
FFII kombi 2,0TDCI, 2006