No to preto,lebo v poslednom case sem velmi nechodisromanm píše:Tak koukám, že jsem toho hodně prošvih.11.8 v sobotu jsem odjížděl z Liptovských Revúc z dovolené a vůbec jsem netušil, že kousek v BB je nějaký sraz![]()
jo a 6.8 v pondělí jdeme z túry ze sedla pod Šturcem po lesní cestě a proti nám jede do kopce FOFO II Tonic Blue se slovenskou SPZ,tak kdo jste tam trénoval??
![]()
Oprsalo na spiatocnecnej ceste do TrnavyDrah píše:Jsem doma a po dlouhý době u netu. Všem zúčastněným díky za supr náladu a vůbec skvělej sraz. Sestřence pošlu odkaz na fotky od misoky, aby se mohla kochat pohledem na čivaváka a taky na své umělecké dílo. To mi připomíná:
zirafak: jestlipak jsi už od srazu umýval zadní okno?
No máš dvě možnosti:zirafak píše:Neposles mi sesternicu,aby mi prisla "Zirafaka" opät namalovat![]()
![]()
![]()
Drah píše:No máš dvě možnosti:zirafak píše:Neposles mi sesternicu,aby mi prisla "Zirafaka" opät namalovat![]()
![]()
![]()
1) Kup si čivavu a sestřenky se nezbavíš...![]()
2) Zeptej se Omika, jestli mu tím nepolezeš do zelí - po zkušenostech ze srazu by to bylo asi vhodné![]()
preco som si myslel ze to bola tvoja frajerka a nie sesternica ?? si mal povedat...omik píše:Drah píše:No máš dvě možnosti:zirafak píše:Neposles mi sesternicu,aby mi prisla "Zirafaka" opät namalovat![]()
![]()
![]()
2) Zeptej se Omika, jestli mu tím nepolezeš do zelí - po zkušenostech ze srazu by to bylo asi vhodné![]()
teda vraviet o vlastnej sesternici ako o zeli
musis lepsie citat, drah to tu pisal, ze berie sesternicumisoo píše:preco som si myslel ze to bola tvoja frajerka a nie sesternica ?? si mal povedat...omik píše:Drah píše: No máš dvě možnosti:
teda vraviet o vlastnej sesternici ako o zeli
![]()
misoo, zatial sme sa vzdy dohodli a zhodli ale vsetko je raz prvy kratmisoo píše:ano uz si spominam, nejako mi to uslo na zraze...omik píše:musis lepsie citat, drah to tu pisal, ze berie sesternicu. ale ze sa z nej vykluje krasna milovnicka civav to nepovedal
![]()
![]()
ok omik, tak nabuduce beres civavu, ja sesternicu jo ?![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů