Protože je to marný, je to marný, je to marný...

Lžeš jako když tiskne! Bydlím na P3, parkuji před barákem a i v - 15 jsem nemusel škrábat, protože teplo od baráku nedovolí udělat námrazu na auto. A takovejch míst je víc...fofok píše:Já to právě neřeším a proto nepřezuju zatím .Jezdím hodně v noci a téměř každou noc námraza na oknech aut a to i v praze.
Prostě POCHOP, že já auto až tak nepotřebuju, nepotřebuji ho pro práci, všude to mám blízko.fofok píše:A jaký reakce jste čekali,že vás každej poplácá po ramenou jaký jste borci.Kdyby to tu každej chválil myslím,že by o mhd a odstaveným autě nepadla zmínka.Jezděte si na čem chcete mě to je fuk,ale neschvaluju to.
Tak to cumim, to se mas ja bydlim teda jen na Praze 4 a u nas skrabeme skoro kazde rano kolem 7h, je pravda ze tento tyden jsou rana teplejsi tak pouze tusim v pondeli. Ale do min. tydne vazne skoro kazdy den.smoula píše:Lžeš jako když tiskne! Bydlím na P3, parkuji před barákem a i v - 15 jsem nemusel škrábat, protože teplo od baráku nedovolí udělat námrazu na auto. A takovejch míst je víc...fofok píše:Já to právě neřeším a proto nepřezuju zatím .Jezdím hodně v noci a téměř každou noc námraza na oknech aut a to i v praze.
Zimní gumy se doporučujou měnit po 4ech letech, takže ty s těma 5 let starýma gumama si už dávno za zenitem a mě budeš něco říkat. Sám jezdíš na starých tvrdých gumách, které už nemají tak dobré vlastnosti jako nové a mě budeš něco vyčítat? PěknéSobull píše:Tak tohle fakt aspiruje na nejdebilnější vlákno roku.
Čemu z jeho vysvětlení pořád nerozumíte? Má auto na parádu, na plechový kola se nemůže dívat, tak přezul. Když je zima, tak nejezdí. Hotovo. Moc parády s tím pravda před barákem nenadělá![]()
Ale nechápu smysl toho, že někdo založí vlákno, zeptá se "mám přezout"? 10 lidí mu napíše "nepřezouvej" a on oznámí "tak sem to přezul". Tos mohl přezout zrovna, nikomu to neříkat, těšit se pohledem z okna na krásný kola a nám ušetřit 16 stran utrpení![]()
EDIT: mám zimáky DOT XX09 a 5mm a dojezdím je letos v létě
Když už jsi našel příčinnou souvislost mezi vlastnictvím auta, zdravím a mhdčkem, tak ji prosím dovysvětli i méně chápajícím, třeba mě. Díky!skier.n píše:smoulaStanley_vy píše:A jezdíš samozřejmě po svojí silnici, kde nejsou cizí auta a když už ano, tak v nich nikdo nesedí a kolem je také jen Tvůj majetek.Jde o nase auta, nase zdravi...Není všechno jen černé nebo bílé.
![]()
byl by jsi prosim tak hodný a napsal to tady znovu od zacatku? Myslim to stim MhD a druhym autem
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti