Nejdřív píšeš ,pak rozumuješ. Hele nikdy nevíš co potkáš na cestě a za jaké situace. Takže ty tvoje teorie si piš za sebe a netlač je druhým - děkuji. Já jsem na to řekl svůj názor a nehodlám se dohadovat co kdyby jak kdyby- doufám že už to konečně pochopíš a budeš se podle toho chovat. Respektuji tvůj názor ale ne takovou formou která se nějak dotýká druhého,možná to někomu nevadí ,ale mě ano . Děkuji za pochopení.Stastlivec píše:a myslis ze projizdejici ridic to posoudi tak dobre jako ty od pocitace ze zaznamu z kamery? Treba mohl byt nepripoutany, ano byla by to jeho blbost, ale to neznamena, ze se mu nemusi pomahat. Ja jsem te nenapadal, nebud furt tak vztahovacnej.. a ted te napadnu, jak zenska.. jen jsem reagoval na tvrzeni ze zastavit u nehody, at uz za zhorsenych povetrnostnich podminek, je sebevrazda - mozna je, mozna neni, nicmene povinnost poskytnout pomoc u nehody plati tak jako tak
Klidně si piš jak uznáš za vhodné ale pokud se to bude týkat mojí osoby tak budu v tom případě reagovat stejně.Stastlivec píše:presne, z jedouciho auta tezko posoudis stav vsech zucastnenych.. za zastaveni nic nedas, vetsinou muzes jet rovnou dal.. a kdyz ne, tak, pokud jich neni sto, kazda ruka dobra.. nekdo musi volat izs, nekdo treba resit zdravotni stav, oznacit misto, zajistit bezpecnost, ridit provoz. .
a s dovolenim, priste napisu uplne to samy, na nikoho jsem neutocil, nikomu jsem nenadaval, nikomu jsem neublizoval, tak nevidim duvod proc bych nesmel vyjadrit svuj nazor.. myslim si, ze je tu spousta jinych, kteri by meli upravit svuj styl vyjadrovani
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti