Pokud bych utíkal z domova jen s igelitkou a dokladama, tak se asi chovám ke svèmu novému okolí, které mně přijme, asi trochu jinak.
Pises o Cechoch?miki21 píše: 20.08.2022 16:53 Nevděk světem vládne. Podáš prst a urvou ruku. Jsou vyjímky, ale nejčastěji jsem se setkal s arogancí, povýšenectvím a všechno jen ne vděčnost, pokora, skromnost.
No tak to je fakt.jardab2 píše: 20.08.2022 20:06 No objktivne, takovy problemy ma spousta chlapu i s manzelkou a ta se ani neda tak jednoduse a hlavne levne vyhodit![]()
Ano, to není tím, že by to byla Ukrajinka, ale že je to typická rozvedená ženská, co vychovává, resp. nevychovává rozmazlenýho jedináčka, samozřejmě je to strašně super "podporovat jeho osobnost"... je sebevědomá, nezávislá, svobodomyslná a ke všemu ředitelka zeměkoule.Stanley_vy píše: 20.08.2022 17:31 Ad Pkadecka: Smutný průběh. O lidech. Ne i národnosti, jak si ti méně rozumove vybavení mohou myslet...
Měly se u mě jak v bavlnce, ale holt tenhle domov má nějaká pravidla, jenže respektovat je bylo nad její (jejich) síly. A to základní pravidlo "nenasrat člověka, u kterého zadarmo bydlíš", k tomu není co dodat.miki21 píše: 20.08.2022 18:17 To jo, ale pkadecka zas nevypadá jako ubytovatel- tyran.![]()
Igelitka a doklady myšleno obrazně.![]()
Přesně. Při jedné hádce mi řekla, že jsem jak její exmanžel. Bezva, ona je zas jako kombinace všech mých bývalých. Jsem si jistý, že ani jeden z nás nechce bydlet s EX, takže je naprosto logické, že se stěhuje pryč.jardab2 píše: 20.08.2022 20:06 No objktivne, takovy problemy ma spousta chlapu i s manzelkou a ta se ani neda tak jednoduse a hlavne levne vyhodit![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti