Tlumiče,pružiny
-
- Test driver
Re: Tlumiče,pružiny
ak ma podvozok trend,tak je fabricky malinko pritvrdeny a cca o cm-trik nizsie polozeny.mozno kupit od niekoho,kto znizoval standartne struny z ambient,alebo Ghia verzie a urcite to decentne skomfortnie 

-
- Nováček
Někde jsem četl, že verze Trend má tvrdší tlumiče než ostatní. Proto jsem nabyl dojmu, že je možné situaci řešit. Pokud to srovnám s Octavií I tak je můj Focus kostitřas
Na testu tlumičů jsem byl a vše je v pořádku.

- jamaka
- Test driver
No zas az taky rozdiel medzi trendom a obycajnymi nie je - teda zeby sa to dalo nazvat kostitrasom oproti inym verziam (Octaviu neporovnavam). Aku mas medzeru medzi blatnikom a kolesom vpredu?
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kostitřasem bych to taky nenazval, ale rozdíl to je oproti Ghia verzi. Mám trend a známý ghia a když jsem ho vezl tak to taky poznal.
- jamaka
- Test driver
MobyDick - ale v rovnakej motorizacii a rovnakej kasni? Ked to mam tak povedat - je milon patsto kombinacii original pruzin podla farebneho znacenia na kazde prevedenie inac. A ine to bude v kombi a ine to bude v 3dveraku. Len nech pekne kukne tu medzeru.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
- KASHA
- Pokročilý
nazdarek, mám dotaz, mám trenda výbavu, kola 17 palce profil 40 a když vzadu seděi tři borci a, tak v zatáčce při propružení mi šlo kolo na blatnik. Chci se teda zeptat, snížit bych chtěl (vypadalo byto mnohem líp než ted) ale jde oto, když vyměním přužiny a dám nový originál tlumiče, tak jesti to nebude ještě horší. Jeslti, když to bude níž, nebude větší pravděpodobnost, že zase budu štrejachat kolama o blatník. Nebavím se teď teda o tom, že mi kola trošku koukaj a to by asi neměli 

FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

-
- Test driver
prave preto skrtas,ze ti kolesa trcia z blatnikov.prehnal si to z et-ckom.ja som mal fo 1 na ford 17-tkach,znizene eibachom 3 cm a sktanie sa nekonalo.
ak to v tomto stave éste znizis,skrtat budes este castjsie.
ak to v tomto stave éste znizis,skrtat budes este castjsie.
-
- Test driver
presne ako pise zirafak..len by som podotkol, ze prepruzenie cez hranu blatnika sa da uz povazovat v podstate za nebezpecny jav, pretoze pneu naraza presne do najostrejsiej hrany...
pro spravnom ET tak sa moze max odrazit od koberec
pro spravnom ET tak sa moze max odrazit od koberec
Re: Tlumiče, pružiny
no mna akurat bude cakat asi buduci rok (alebo mozno aj neskor, podla toho ake cesty ma budu cakat :o) vymena tlmicov na mk1 a su tam prave tie tvrdsie Trend. a prave som sa zamyslal, ci sa take este daju zohnat, alebo uz len klasicke. lebo maksie auto rozhodne nechcem a znizovat ho alebo viacej pritvrdzovat na velkoplosny slovensky cestny tankodrom tiez viacej nemienim. uz teraz obcas trpim, staci ked sa preveziem po meste. toto povazujem za take akurat.
- WnemOne
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
boze, ved focus, ma preto vychyreny podvozok,ze je tvrdsi ako ostane fabrikarske a dobre vyladeny v serii... na makke vozenie jednoznacne peugeot citroen ako tu bolo spomenute
Boze, zmakcovat podvozok na focuse, to co su uz za umysli

Boze, zmakcovat podvozok na focuse, to co su uz za umysli

Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....
Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

- KASHA
- Pokročilý
WnemOne: dotaz, jaký to máš kola, na obrázku vidím, že sou krááááááááááááásný. jinak se chci zeptat, jaký největší ET se dá na focusa I. narvat aby to nedrhlo?
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA

- Alda
- Junior
Tak jak tak čtu, tak snižovat svýho Trenda vo 3 cm když už ho mám vo jeden 1cm sníženej z výroby asi nemá cenu, pač sem to chtěl tak max do těch 3cm snížit, abych se nemusel bát že něco někde nechám nebo vezmu sebou 
Nevím teda jak ostatní FoFy, ale můj je teda dost tvrdej
, když s ním jedu po Brně, po panelech, tak to celkem mlátí(pneu 205/45), hodně podobně jako v "Poršeti" (známej má tu čest jedno mít)

Nevím teda jak ostatní FoFy, ale můj je teda dost tvrdej

-
- Test driver
urcite sa to nezratava tak,ako to pises.kde ho das dole eibachom,bude dole iba tie 3 cm,nie este -1,co je podla teba 4 cm.
za to,ze tvoje auto je dost tvrde,si mozes sam,pretoze si obul nevhodn/nizsiu/ pneumatiku a preto ta tvrdost
a prirovnavat to tvrdostou k Porsche sa mi zda smiesne.asi si v zivote v Porsche nesedel

za to,ze tvoje auto je dost tvrde,si mozes sam,pretoze si obul nevhodn/nizsiu/ pneumatiku a preto ta tvrdost

a prirovnavat to tvrdostou k Porsche sa mi zda smiesne.asi si v zivote v Porsche nesedel

- Alda
- Junior
PS: rád napadáš lidi že lžou? Bylo to jen přirovnání, možná přehnaný, to uznávám ale v posche-ti sem jel a to hodněkrát(dobře se na to balí baby...i když si pak už nemají kam sednoutzirafak píše:urcite sa to nezratava tak,ako to pises.kde ho das dole eibachom,bude dole iba tie 3 cm,nie este -1,co je podla teba 4 cm.
a prirovnavat to tvrdostou k Porsche sa mi zda smiesne.asi si v zivote v Porsche nesedel![]()

- KASHA
- Pokročilý
Ty jo borci, roztrhejte si vobčanky ať je klid, narušujete zde klidnou auru FORA !! 
jinak já mám profil 40 a po brně to mlátí jak kráva

jinak já mám profil 40 a po brně to mlátí jak kráva