Prieskum trhu urobím nie len vnútorný ale aj vonkajší. Porovnania musia byť čo najdôkladnejšie predsa len pomer kvalita/cena je dôležitá.chmelko píše:tak ak urobíš poriadny prieskum trhu tu na strankach, ver tomu že sa rozhodneš pre motorcraft

Prieskum trhu urobím nie len vnútorný ale aj vonkajší. Porovnania musia byť čo najdôkladnejšie predsa len pomer kvalita/cena je dôležitá.chmelko píše:tak ak urobíš poriadny prieskum trhu tu na strankach, ver tomu že sa rozhodneš pre motorcraft
Máš pravdu. Zažil som na vlastnej koži na služobnom golfe sa mi to prihodilo. A neviem či niekto má podobnú skúsenosť. Bolo to v priebehu noci. Večer som prišiel pred hotel a ráno mi ani len budíky nenaskočili. Najskôr som si myslel, že som niečo nechal zapnuté, ale nie. Jednoducho baterka K.O.Skubi píše:až ti klekne, tak už na důkladný průzkum bude pozdě![]()
takže začni, abys pak nemusel nějaký ten den být bez FoFo
ještěže tak dlouhou štreku nepojeduchmelko píše:no mne sa stalo niečo podobne, po 1000km zatahu z Lionu som na druhy den starterom ani neotočil, tato dlha cesta skratka 7ročnu baterku totalne odrovnala...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host