není vidět nic.
 není vidět nic.Nicméně nízká cena má jistě svůj důvod. Podvozek? Spojka? Je až mooc nízká.

není vidět nic.
 není vidět nic.
 Údajně mechanicky ok, prý jsou na hraně jen brzdy. Ale to samo může tvrdit kdo chce, co chce. Není někdo z nadšenců v bližším okolí, kdo by měl čas a chuť na něj hodit oko? Přeci jen než tam pojedu na obhlídku nějakých 400km, líbil by se mi nějaký objektivnější názor.
 Údajně mechanicky ok, prý jsou na hraně jen brzdy. Ale to samo může tvrdit kdo chce, co chce. Není někdo z nadšenců v bližším okolí, kdo by měl čas a chuť na něj hodit oko? Přeci jen než tam pojedu na obhlídku nějakých 400km, líbil by se mi nějaký objektivnější názor. 

kuci potřebuji poradit rozhodl jsem se pro STčko mk2 ,potřebuji poradit na co si dát pozor při koupi u tohodle typu a čeho se nebát ..po skouknutí v čr sem se rozhodl že vůz dovezem ze zahraničí tak toho potřebuji vědět co nejvíc
 kuci potřebuji poradit rozhodl jsem se pro STčko mk2 ,potřebuji poradit na co si dát pozor při koupi u tohodle typu a čeho se nebát ..po skouknutí v čr sem se rozhodl že vůz dovezem ze zahraničí tak toho potřebuji vědět co nejvíc   (byl jsem vlastník FoFo 2,0 16V)
 (byl jsem vlastník FoFo 2,0 16V)

Snáď len to, že je ďaleko a možno trochu drahý. Ale zase pre kupcu z ČR to má výhodu v tom, že navyše neplatíte registračnú daň ako u nás /ušetrených cca 16500Kč/
 Snáď len to, že je ďaleko a možno trochu drahý. Ale zase pre kupcu z ČR to má výhodu v tom, že navyše neplatíte registračnú daň ako u nás /ušetrených cca 16500Kč/

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host