jedinu co mam je do auta a aj tu mam pozicanu od bracha takze asi nic.
ten biely kriz by som chcel dat, ale teraz mam bohuzial dost nabity program a vobec nestiham.
cez tento predlzeny vikend som vobec nebol na bicykli

ja jazdim s spd-ckami, je to dobra vec, ale zozaciatku vec zvyku - co moze priniest vela neprijemnych situacii, ale akonahle si na to zvyknes a budes ich brat ako sucast seba, nebudes chciet bez toho...sogi456 píše:najblizsi upgrade na bajku budu zrejme SPDcka...len musim pososat zopar info od ludi, co s SPD jazdia...len skoda, ze lacnejsia verzia s tretrami vyjde tak na 2 az 2.5 tisic SK ;o( prachy prachy prachy....keby to rastlo na stromoch![]()
co sa mna tyka, tak take cesty nie su moc pre mna. Som skor zastanca lesov a kopcov, kde nemam az taky vzduchovy odpor. Keby som si pridal vietor k mojim 100kg+13kg bike nebolo by to po rovine nic moc. Radsej davam zabrat organizmu v kopcoch.yuray píše:ja jazdim s spd-ckami, je to dobra vec, ale zozaciatku vec zvyku - co moze priniest vela neprijemnych situacii, ale akonahle si na to zvyknes a budes ich brat ako sucast seba, nebudes chciet bez toho...sogi456 píše:najblizsi upgrade na bajku budu zrejme SPDcka...len musim pososat zopar info od ludi, co s SPD jazdia...len skoda, ze lacnejsia verzia s tretrami vyjde tak na 2 az 2.5 tisic SK ;o( prachy prachy prachy....keby to rastlo na stromoch![]()
Neboli ste v sobotu na ceste priatelstva? Taky 80km vyletik cez rakusko, madarsko a nazad.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů