Technické vlákno Denso navigace

Odpovědět
m.a.x.i.m.u.s
Zkušený
Zkušený

Re: rada zacatecnikovi s NAVI

Příspěvek od m.a.x.i.m.u.s » 18.06.2009 20:34

Dej si tedy auto do podpisu.
My v Mondeu máme tu DVD romku pod touto přihrádkou. Jsou tam vidět 4 šroubky, které se odšroubují a pod tím to je
Obrázek
Obrázek
Ex ST220 model 2004

maroF
Nováček
Nováček

Příspěvek od maroF » 18.06.2009 20:39

prolezl jsem cele auto a nikde to nemůžu najít, ve španělským návodu je obrázek nějaké mechaniky ale kde v autě je teda nevím. že by ji tam minulý majitel nedal je asi blbost ne?
Ford Focus combi 1,8TDCI 85kW, 2005

pava
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pava » 18.06.2009 20:46

A co kastlík u spolujezdce? Focus C.max to má tam. Otevřeš kastlík a na levé straně je černá na pohled úplně obyčejná mechanika.

maroF
Nováček
Nováček

Příspěvek od maroF » 18.06.2009 20:56

dneska už tam nic nenajdum ale zítra to auto musím pořádne prolézt a není možné abych tu čtečku nenašel, dík za info, zdar a snad to zítra rozchodím :P

maroF
Nováček
Nováček

Příspěvek od maroF » 18.06.2009 23:27

tak mi to nedalo a našel jsem tu čtečku DVD pro NAVI, je ve schránce před spolujedcem, v horní části pod plastovým krytem. Jsou tam takové 2 vějířové matky které se povolí a vyklopí se na Vás DVD mechanika. Vložil jsem DVD od JAMA a vše funguje jak ma.

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 19.06.2009 06:29

Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

tomasvystcil
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Denso CDDJ

Příspěvek od tomasvystcil » 20.06.2009 00:34

Zdravim mam Ford Modeo s Densem bohuzel mi ho vykradli a sebrali navigaci sehnal jsem jinou ale kdyz zapojim cd menic tak mi to napise cddj error predtim to fungovalo normalne. Dokonce se zobrazi i ty prazdne ikony s cd ale jinak nic. Nevite nekdo co by to mohlo byt?

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 20.06.2009 07:54

A když se podíváš do servisního menu a uděláš diagnostiku....Je to v tomhle vlákně někde popsané(dlouhý stisk tlačítka menu a pak nějaký kód).Vyjede Ti nějaká chyba?
Z toho mám taky hrůzu,že mi to někdo vybere.Kde se Ti to stalo?Poškodil panel kolem?Kde jsi sehnal jiný a za kolik?Ono si vlastně bez densa pak nepustíš ani klimu nic,že?
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

m.a.x.i.m.u.s
Zkušený
Zkušený

Re: Ford rádia,rádia s navigací

Příspěvek od m.a.x.i.m.u.s » 20.06.2009 13:02

To se taky divím, že ukradli Denso když je pouze do Fordu kde již Denso jednou bylo. Vždycky se tím uklidňuju, ale jak vidím tak bych neměl být tak klidný :roll:

Kota: po odstranění Densa foukají ventilátory naplno a teplota je podle teploty motoru- studený tak fouká studený a když je zahřáty tak máš v autě saunu
Ex ST220 model 2004

Uřvanej
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Uřvanej » 20.06.2009 21:49

čauki asi tě nepotěším,ale ať uděláš cokoliv tak se nic nezmění,jelikož jsem zjistil že každé auto má svuj soft,což znamená že nelze zaměňovat navigace z jiných aut,byť se jedná o fordy,pokud jsi si koupil někde novou navigaci,musíš navštívit forda na přehrání softu,pak ti poběží vše jak jsi měl dřív,bohužel se to týká i věcí okolo,jako např.hends free,bt,měničů a podobně,kdyby jsi cokoliv zkusil nastavit v menu,tak se to vždy vrátí do původního stavu,nebo to nebude fungovat,jak má,jinak než pojedeš do forda,zkus nejprve zkontaktovat tady na fóru Antonína,měl nějaký problem s monitorem a chystal se zajet na reinstalaci,nevím jak uspěl,jelikkož tady v čr to žádný ford neumí,auta se vozí přímo do německa,kde za přehrání softu chtějí 300,-€
tomasvystcil píše:Zdravim mam Ford Modeo s Densem bohuzel mi ho vykradli a sebrali navigaci sehnal jsem jinou ale kdyz zapojim cd menic tak mi to napise cddj error predtim to fungovalo normalne. Dokonce se zobrazi i ty prazdne ikony s cd ale jinak nic. Nevite nekdo co by to mohlo byt?

Uřvanej
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Uřvanej » 20.06.2009 22:02

Ahoj Cubas,jen mě zajímá jak jsi dopadl v tom fordu s monitorem?Trochu jsem přemýšlel,ale neměl jsem možnost ti to sem napsat,ale vzpoměl jsem si že jsi říkal,že ten problem s monitorem je od té doby co ti tam naistalovaly to heandsko,nekoukal jsi kam ho zapojily?Podle všeho bych si myslel že ti ho píchly na video kabely,každopádně dej vědět jak jsi dopadl.
Cuba píše:Po dovolce s tím zajedu do brněnského CARentu, po předchozí domluvě se tvářili, že by to mohli umět. Výsledek sem pak napíšu.

tomasvystcil
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomasvystcil » 20.06.2009 23:09

Take jsem si rikal kdo by to kradl ale skutecnost je jina bylo to v Praze segra si ho pucila do ciziny a aby se s nim nic nestalo tak zaplatili hlidane parkoviste kdyz prisly za 2 dny tak bylo rozbite okno a cele auto vybrane, rozervana palubni deska, ukradena ridici jednotka od handsfree, displej na parkovace senzory atd. Takze takova radost. Jinak stare denso me stalo 35 000 asi tak pred pul rokem. Od te doby tam mam namontovany system od jablotronu s gps a gsm, folie na okna a uz me to jednou zachranilo pred 2 mesici mi to nekdo chtel v Brne opet vybrat a vyrusil ho alarm tim ze se mi ozval mobil tak jsem tam dobehl ale uz byl pryc ale aspon to odneslo pouze okno.

tomasvystcil
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomasvystcil » 20.06.2009 23:12

Nevite jestli se da sehnat Bluetooth handsfree modul do densa a popripade kolik stoji?

Uřvanej
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Uřvanej » 21.06.2009 09:42

Tohle by mě taky zajímalo,obávám se,ale že bych musel někde nechat nainstalovat soft,aby to komunikovalo s monitorem,to už mi přijde jednoduší koupit handsfree od PARROTA,bohatě stačí CK 3100,perfektně kompaktibilní se všemi telefony,mluví česky a u některých modelů telefonu,dokáže listovat v tel.seznamu,pamatuje si až pět přístrojů,instalace je strašně jednoduchá a myslím že ji zvládne každý,já ho montoval včera do Fofa.Kdyby jsi koupil nějakého na vrakárně,nebo v bazaru a neuměl by česky,tak nejni problem tu češtinu do něj nacpat,když tak bych ti poradil jak na to.
tomasvystcil píše:Nevite jestli se da sehnat Bluetooth handsfree modul do densa a popripade kolik stoji?

Uřvanej
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Uřvanej » 21.06.2009 10:08

Tome,právě jsem proojížděl net a pokud by jsi chtěl toho parrota,tak nejlevnějšího mají v alze 2831,-kč vč.dph
tomasvystcil píše:Nevite jestli se da sehnat Bluetooth handsfree modul do densa a popripade kolik stoji?

Odpovědět

Zpět na „Denso navigace“