To zirafak: Kdybys věděl co všechno (a hlavně kolik) toho vypil, tak by jsi si myslel, že vypadá božsky Já osobně to všechno vypít, tak jsem mrtvá
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
tak nějaké moje fotky
HNÍZDO 3 STŘÍBRŇÁKŮ respektivě 4 Mr. PRESIDENT S CHOTÍ
Mr.HAWK S CHOTÍ ZNÁTEHO ?? TAKHLE JEŠTĚ NE ,pije VODU
TASPY SE SE HLÁSÍ,ŽE CHCE DALŠÍHO FRŤANA OČISTA JE POTŘEBA
TÝÝÝÝÝÝ VOLE ONO TO MÁ I MOTOR
JEDNA SKUPINOVÁ
ŠTĚŇÁTKA
PRVNÍ ELEKTROMOBIL NA FÓRU
JÁJÁ A PÁJA alias LEXIE A TASPY NEROZLUČNÁ DVOJKA
A BOREC NA KONEC NÁŠ HERKULES Vlko
Naposledy upravil(a) Wolf2 dne 26.07.2007 15:09, celkem upraveno 2 x.
Myslím, že už vím na co použiju zbytek toho benzínu Jinak malá oprava, v té "cyklistické" láhvi v Skubiho ruce byla taky slivovice Jsem tu už někde zveřejňovala, že jsou ti Moraváci vy....jak mraky a lejí to do všeho! Pak taky není divu, že někdo zapíjí slivovici slivovicí
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
Taky se chystám přispět svojí troškou do mlýna, ale nějak se mi stále nedaří konverze do nižšího rozlišení v rozumné kvalitě. Mam to pořád nějaký pixelovatý
Jasio, jak máš myslím na straně 2 nebo 3 tu sérii fotek a ptáš se tam, kdo přijel s tím pěkným kombíkem ze Slovenska, tak už jsi na to přišel? Nebo na to přišel někdo jiný? Zajímalo by mne to, protože bych chtěl vidět ty jeho zadní lampy obě dvě, na fotce je vidět jen jedna. Jestli někdo máte fotku nebo víte kdo to byl, prosím hoďte to sem. Díky moc
No, ako pozeram na tie fotky tak zavidim...
A hlavne vyzeraju tak ze by sa na youtube "uzivilo" aj nejake funny video z Krivonosky
Ziaden videomaterial? Alebo je uz v trezore?
A Romosch jednoznacne rulezz