To KUTAC: V dubnu na Slovensko a přes Moravu? Jsi odvážný boy. Jožin z bažin ti asi nic neříká ,co? . Doporučuji znovu důkladně osvěžit text této hluboce pravdivé písně - zejména pak pražákům
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic
To KUTAC: Je to teda OT, ale mrkni sem a pozorně si poslechni zelména první sloku http://uk.youtube.com/watch?v=S3tG1X5ewAg
Mimochodem Mládek s touto písníčkou v současnosti slaví velký úspěch v Polsku
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic
já už přezul v únoru jinak kvůli kontrole kol co jsem koupil a pak už sem je zpátky nepřezul 2x sem nedojel do práce a příště to už neudělám až v dubnu budu dával letní
My sme prezuli minulý týždeň a cez víkend sme išli na stredné Slovensko a tam čo...snehu a klzká vozovka...ale naštastie všetko v poho.
Aj keď som bola zo začiatku proti tak skorému prezutiu. Ostatní v našej rodine ešte jazdia na zimnných.
Tak dnes přezuto na letní,pro někoho brzo ,pro mě akorát.Ráno toho moc nenajezdím a odpoledne je počasí akorát . Také potřebuji ušetřit zimáky ještě na příští zimu tak je zbytečné hoblovat.
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99, hatchback,vínová metalíza
Já to mám s rozhodováním kdy přezout jednoduché. Kouknu na Ještěd a jak je ještě bílý tak se může zima kdykoli vrátit. Teprve když z něho sleze sníh, tak přezouvám. To bývá někdy na začátku května. Zatím mě to nikdy nezklamalo.