Tak se jich zeptej, jak u nich funguje systém úplatků ve státní správě a zdravotnictví. Jestli se za to nebudou stydět.miki21 píše: 29.06.2022 14:44 Takže kolik jich znáš osobně? S kolika jsi mluvil o tom, jak to tam chodí?

Tak se jich zeptej, jak u nich funguje systém úplatků ve státní správě a zdravotnictví. Jestli se za to nebudou stydět.miki21 píše: 29.06.2022 14:44 Takže kolik jich znáš osobně? S kolika jsi mluvil o tom, jak to tam chodí?
U mě dvě bydlí. V noci byla pěkná bouřka, blýskalo se a hřmelo a bylo to blízko. Ta velká říkala, že se bojí, že jí ty zvuky připomínaj válku. (Ta malá už spala.)miki21 píše: 29.06.2022 14:44 Takže kolik jich znáš osobně? S kolika jsi mluvil o tom, jak to tam chodí?
Nepsal jsem všichni, jen, že tento způsob turistiky existuje. Popisoval jsem jen to, co jsem slyšel od nich.
Kdyby mohli, tak jich dost odcestuje. Někteří to stihli před zákazem a vracet se nehodlají. Zvláště ti, kteří tu pracují už dlouho.pkadecka píše: 30.06.2022 09:18 Vždycky jde o to, v jaké sociální bublině jsi. Třeba většina mužů (dospělých teda) zůstala na Ukrajině, ani nesmí vycestovat, protože mají brannou povinnost.
Jenže já tam nejedu na dovolenou, ale budu dělat "přepravního řidiče" na otočku. A to z důvodu, že Ukrajinské kluky by už zpět nepustili.fofok píše: 30.06.2022 09:48 Nadávat na ně a pak tam jet na dovolenou je taky fejk jak bejk dle mýho a holt asi fakt jiná sociální bublina![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti