jen co se tím prolouskámBlaaana píše:hej zpátky k tématu,nebo dostanem![]()
![]()

jen co se tím prolouskámBlaaana píše:hej zpátky k tématu,nebo dostanem![]()
![]()
Super napad. ale aby jsme nakonec nedelaly promenadu my a holky nam pak fandily, kdo jak umi nablejskat sveho fikaPaJaS píše:V tom případě navrhuju z promenády v plavkách pozvolna přejít v mytí fíků (rovněž v plavkách)![]()
Tak moc děkuji za oba,ale spíš jsem myslela,že tu někdo napíše jaká jsem hrozná máma.Hlavně nám pomáhala naše starší tedy ve večerních hodinách když malá spala,že byl čas v klidu si sednou na nějaké to občerstvení.Věř tomu časem budete mít také chůvu na telefonu jako mi.Radek 1.8 16V píše:Tak jsem se konečně po dovče dostal k netu a nemůžu jinak než znova opakovat to, co už tu bylo x-krát řečeno. Díky všem organizátorům a všem zúčastněným za skvělý víkend a už teď se všichni těšíme na další Křivku. Nedá mi to a musím sem napsat, že fakt obdivuju Fofinku s Damonem, kteří nejenže se skvěle starali o nás všechny, ale zároveň se při tom dokázali skvěle věnovat i malé Adélce. Píšu z vlastní zkušenosti, protože nás naše malá zaměstnala ( a mě totálně odrovnala a zničila ) od rána do noci a nedovedu si představit, že bych se při tom měl věnovat ještě něčemu jinýmu (původně jsem se chtěl trochu víc věnovat tý putyce) natož organizaci takovýhle akce. Fakt nechápu!!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů