misoo: nic si z toho nedělej, dneska jsem taky v práci a vyrážet budem zítra kolem 6 hod. ráno.
Btw: nechce mi někdo podržet fleka na parkování

no jo, aspon ze tu mame klimu... dnes vecer mi ma este prist nove radio, tak som jak na ihlach uz od rana... zajtra tiez okolo 6 vyrazamePaJaS píše:chmelko translator
![]()
misoo: nic si z toho nedělej, dneska jsem taky v práci a vyrážet budem zítra kolem 6 hod. ráno.
Btw: nechce mi někdo podržet fleka na parkování
Ani si neviete predstavit,ako som smutny,ze sa nemozem zucastnit na tomto najdolezitejsom stretnuti Focusakov celeho svetamisoo píše:dakujemeJairo píše:Kedze ja zial na zraz nejdem (viem,moja velka chyba)
ZELAM VSETKYM UCASTNIKOM PRIJEMNU ZABAVU A SUPER ZAZITKY
ja som si minuly rok tiez povedal ze nejdem, ale potom som cital diskusiu, zazitky a videl som fotky... nadaval som si riadne !!!
provokateri !!!Ponik píše:Že jim neni hanba...Dany píše:Počasí mají tropické, né? Zrovna mi psal pelen, jaké tam mají pyjánko u vychlazeného Budvárku.![]()
![]()
![]()
A co vybavis v Reichu cez vikend ? Ja som sa odtial nastastie vcera vratil.pepino píše:tak já se bohužel musím omluvit. bohuželm musím pracovně k sousedům do rajchu a vrátím se až v neděli
![]()
![]()
.
Tak si to všichni pěkně užijte a foťte abych z Křivky taky něco měl když už tam nebudu. Ať vám vyjde počasí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host