Náhodou to zase až tak špatnej nápad neníBlaaana píše:to jsou ale hloupý nápady faktromosch píše:To by stačilo odložit triko a šortky!![]()
![]()
![]()

Blaaana píše:Ty dvě kila bych nechala před hradem,třeba bych si uřízla hlavu![]()
Lexie píše:Hmmm... ja bych si musela uriznout obe nohy
Blaaana píše:no to nevim jak bys tam chtěla skákat
Super scénař na příští sraz....to se bude dětem mnohem víc líbit, než obyčejný skákací hrad. Já se taky rád mrknu a Břéťa by mohl po vás uklidit.Lexie píše: a jo sakra, tak jednu nohu a obe ruce![]()
Tak na tohle by se dalo reagovat tím že by jsme mohly na příštím srazu vyhlásit soutěž MISS Focus aby se ukázalo.silverwolf píše:![]()
no, to je moc pěkný. Na srazu jsem sice nebyl, ale podle fotek co jsem tady viděl, bys měla dostat ještě jeden pohár a to " Nejhezčí Focusačka". A protože ti ho nikdo nedal, tak ti ho teď -imaginárního -dávám a gratuluji.
tak to je pěkný ale to já nejsem nejhezčí,řekla bych,že tam byla spousta pěknejch ženskejch,např.Fordíková,Taspy,Lexie,Fofinka atd.silverwolf píše:![]()
no, to je moc pěkný. Na srazu jsem sice nebyl, ale podle fotek co jsem tady viděl, bys měla dostat ještě jeden pohár a to " Nejhezčí Focusačka". A protože ti ho nikdo nedal, tak ti ho teď -imaginárního -dávám a gratuluji.
Spousta pěknejch to jo, s tím se dá souhlasit, ale přece jenom ..Blaaana píše:tak to je pěkný ale to já nejsem nejhezčí,řekla bych,že tam byla spousta pěknejch ženskejch,např.Fordíková,Taspy,Lexie,Fofinka atd.silverwolf píše:![]()
Jsi hodnej ale tenhle pohár bych nevlastnila právem.Navíc miss jsou skoro vždy blondýnky.silverwolf píše:Spousta pěknejch to jo, s tím se dá souhlasit, ale přece jenom ..Blaaana píše:tak to je pěkný ale to já nejsem nejhezčí,řekla bych,že tam byla spousta pěknejch ženskejch,např.Fordíková,Taspy,Lexie,Fofinka atd.silverwolf píše:![]()
![]()
Bóoóóóžínku a navíc je ještě skromnáBlaaana píše:Jsi hodnej ale tenhle pohár bych nevlastnila právem.Navíc miss jsou skoro vždy blondýnky.silverwolf píše:Spousta pěknejch to jo, s tím se dá souhlasit, ale přece jenom ..Blaaana píše: tak to je pěkný ale to já nejsem nejhezčí,řekla bych,že tam byla spousta pěknejch ženskejch,např.Fordíková,Taspy,Lexie,Fofinka atd.![]()
Musim do práce,ach jo,tak pa
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů