Jj, mámejenda píše:Takže s pitím máme jasno![]()
Moje favoritka-6tikolecko visi nejaky ten rok ve sklepe.staroch píše:Jinak občas se taky projedu na kole. V sobotu 5. 5. se jedu mrknout na Šela maraton okolo Helfštýna. Letos jako divák, protože jsem po operaci kolena a mám na kole najeto letos 200 kma mám o šest kilo víc, než loni.
Jede tam někdo z bikerů
no v Šela sportu jsem si crossové kupoval kolo, ale Šela maraton nejedustaroch píše:Jinak občas se taky projedu na kole. V sobotu 5. 5. se jedu mrknout na Šela maraton okolo Helfštýna. Letos jako divák, protože jsem po operaci kolena a mám na kole najeto letos 200 kma mám o šest kilo víc, než loni.
Jede tam někdo z bikerů
no ale určitě na ni děláš pravidelnou údržbupelen píše:Moje favoritka-6tikolecko visi nejaky ten rok ve sklepe.staroch píše:Jinak občas se taky projedu na kole. V sobotu 5. 5. se jedu mrknout na Šela maraton okolo Helfštýna. Letos jako divák, protože jsem po operaci kolena a mám na kole najeto letos 200 kma mám o šest kilo víc, než loni.
Jede tam někdo z bikerů
PedroH píše:Dodatečně - po pročtení vlákna - přeji Taspy vše nej k dnešním narozkám, hodně štěstí, zdraví, lásky a pohody!!!
Není zač, mimochodem, tak slivovička měla svůj význam, zrovinka v den srazu jsem slavil (teda jestli se takový věk ještě slavítaspy píše:PedroH píše:Dodatečně - po pročtení vlákna - přeji Taspy vše nej k dnešním narozkám, hodně štěstí, zdraví, lásky a pohody!!!
Také ti strašně moc děkuju!![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 3 hosti