Příspěvek
od zirafak » 19.04.2007 06:09
Podla reakci vsetkych v tomto prispevku si opät dopadol ako najväcsi "trkvas"/cesky ekvivalent k tomuto nepoznam/
Kto sa aspon trosku rozumie hudbe/ty medzi nich ani zdaleka nepatris/,vie ocenit kvalitu a skutocne realny,neskresleny a neagresivny prejav znacky BOSTON ACOUSTICS.Jasne,ze su znacky a instalacie,ktore dokazu vyprodukovat ovela agresivnejsi zvuk,ale to ja nepotrebujem.Chcem pocuvat krasnu,prijemnu a nevtieravu hudbu v aute aj na ceste dlhej cez 1000 km,nie aby som bol po 100 km jazde tak ohucany,ze mam chut celu instalaciu vyhodit von oknom.
Nikomu v zasede nic nenutim a nevychvalujem,ze je to najlepsie na svete,ako ty/nebudem rozpisovat,co konkretne,sam vies najlepsie/,snazim sa iba v rozumnej miere a spravnym sposobom poradit,alebo poskytnut vlastnu skusenost pre ostatnych.Co si kto z toho vyberie,je vec individualna.
A az sa chces vyjadrovat k mojej instalacii,tak si aspon precitaj celu upravu/nemam totiz upravene iba predne dvere/.
Prijmem kludne rady od ostatnych na fore aj ja,takze ak mi predstavis svoju hudobnu instalaciu a prezradis celemu foru,ake mas vobec auto,tak potom mozeme spolu dalej debatovat.
Mrzi ma,ze moj prispevok vyznel/zaujimave,ze iba pre teba/ako chvalenkarstvo.Nie som ten typ a ani to nepotrebujem,len som chcel zaujemcom,ktori sa ma na to v Postupiciach sami pytali,ulahcit hladanie.
Tymto povazuj Magic moje dalsie vyjadrenia k tvojim prispevkom v tejto teme za ukoncene a kludne sa strapnuj dalej sam.