Reproduktory+tlmenie dveri

Odpovědět
Tad
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tad » 18.04.2007 10:09

Magic píše:Můžeš mi prosímtě uvést jediný příklad něčeho, co jsem sháněl a potom nechtěl? Jediný důvod je, že jsem to koupil už někde jinde. Pokud jde o " jeden " blatník, tak ten sháním dopředu pokud by bylo auto u karosáře. Taky pokud budeš tak hodný a rád podložíš něčím to co píšeš sestav mi z toho, co jsem prodal 10 funkčních aut. Díky moc. :wink:
Jen sem se snažil ti nastínit důvod proč do tebe tady ostatní začínaj rejpat!!!
V rubrikách Bazar prostě exceluješ! Ok, 10 focusů by se asi neposkládalo, ale na první pohled to tak vypadá.

Magic
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Magic » 18.04.2007 10:15

Tad píše:
Magic píše:Můžeš mi prosímtě uvést jediný příklad něčeho, co jsem sháněl a potom nechtěl? Jediný důvod je, že jsem to koupil už někde jinde. Pokud jde o " jeden " blatník, tak ten sháním dopředu pokud by bylo auto u karosáře. Taky pokud budeš tak hodný a rád podložíš něčím to co píšeš sestav mi z toho, co jsem prodal 10 funkčních aut. Díky moc. :wink:
Jen sem se snažil ti nastínit důvod proč do tebe tady ostatní začínaj rejpat!!!
V rubrikách Bazar prostě exceluješ! Ok, 10 focusů by se asi neposkládalo, ale na první pohled to tak vypadá.
A je v tom snad nějaký problém? Od toho tady ty rubriky jsou. Prodávám to, co mám doma přebytečné. :P
Ford Focus hatchback 1,6 16V ZETEC 74kW, r.v. 99/00 v provozu, moondust silver
Obrázek

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 18.04.2007 13:42

Magic píše:Žádný znalec by si tam tohle nedal a ještě by se neopěvoval na fóru jak to nemá skvělé :roll: , aby si to tam nedejbože na jeho popud nedal unáhleně ještě někdo další, který se neorientuje. Jestli ty se řadíš mezi znalce v AHC, tak jsi mě velmi rozesmál :lol:
co dodat... :lol: :lol: :lol: ja sa nerad chvalim, ale za znalca zvuku sa povazujem ! neviem sice ako zostrojit vykonovy zozilovac a ani blbu vyhybku, ale svojho casu som sa dost audiu venoval a dobry zvuk rozoznat viem. zirafakove auto som pocul hrat pred aj po uprave. mozno to neni auto, na ktorom ti basy vyfenuju vlasy (ze foki :wink: ), ale celkova kvalita, presnost a dynamika zvuku je diametralne ina ako bola predtym :!: a predtym to vobec nebolo zle !
osobne sa mi zda trapnejsie a menej "znaleckejsie" dat si do auta drahe komponenty a zhadzovat si uroven zvuku nekvalitnou ozvucnicou, drncanim atd..., ako spravit takuto upravu :!: 8) :D

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 18.04.2007 13:56

Nějak tak to bude misoo. Já si taky potrpím na kvalitním ozvučení, ale nikdy by mě nenapadlo cpát tam nějaké tubusy. Pro mě je hlavně důležité, aby vše na autě fachčilo jak má. Já mám v autě origo ozvučení od výroby. Nikdy mě ale nenapaldo, že je na něm něco zvláštního. Když jsem v Postupicích pustil "fast and furious" tak mi všichni hudbu pochválili a ptali se co tam mám za repro. Hodně mě to potěšilo.
Jinak hoši děkuju. :P 8)
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 18.04.2007 14:00

já si na originální ozvučení taky nemůžu stěžovat, ale když se ještě u nějaké hitovky přidá vzadu v sedačce sedící trpaslík, tak to je teprve bomba :lol:
a to je tak vše synci, co bych chtěl k tomu tématu říc! :wink:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Damon
Test driver
Test driver

Příspěvek od Damon » 18.04.2007 14:19

misoo píše:
Magic píše:Žádný znalec by si tam tohle nedal a ještě by se neopěvoval na fóru jak to nemá skvělé :roll: , aby si to tam nedejbože na jeho popud nedal unáhleně ještě někdo další, který se neorientuje. Jestli ty se řadíš mezi znalce v AHC, tak jsi mě velmi rozesmál :lol:
co dodat... :lol: :lol: :lol: ja sa nerad chvalim, ale za znalca zvuku sa povazujem ! neviem sice ako zostrojit vykonovy zozilovac a ani blbu vyhybku, ale svojho casu som sa dost audiu venoval a dobry zvuk rozoznat viem. zirafakove auto som pocul hrat pred aj po uprave. mozno to neni auto, na ktorom ti basy vyfenuju vlasy (ze foki :wink: ), ale celkova kvalita, presnost a dynamika zvuku je diametralne ina ako bola predtym :!: a predtym to vobec nebolo zle !
osobne sa mi zda trapnejsie a menej "znaleckejsie" dat si do auta drahe komponenty a zhadzovat si uroven zvuku nekvalitnou ozvucnicou, drncanim atd..., ako spravit takuto upravu :!: 8) :D
Není co dodat.Nemám vůbec žádný problém v tom to udělat tak jak to ma zirafak. :wink:
Naposledy upravil(a) Damon dne 18.04.2007 14:53, celkem upraveno 1 x.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 18.04.2007 14:42

Dany píše:Nějak tak to bude misoo. Já si taky potrpím na kvalitním ozvučení, ale nikdy by mě nenapadlo cpát tam nějaké tubusy. Pro mě je hlavně důležité, aby vše na autě fachčilo jak má. Já mám v autě origo ozvučení od výroby. Nikdy mě ale nenapaldo, že je na něm něco zvláštního. Když jsem v Postupicích pustil "fast and furious" tak mi všichni hudbu pochválili a ptali se co tam mám za repro. Hodně mě to potěšilo.
Jinak hoši děkuju. :P 8)
priznam sa aj ja, ze by ma nikdy nenapadlo nieco cpat do dveri a ak by som si chcel nieco vylepsit, tak si kupim radio a repro. nemam moc skusenosti s hudbou v aute, ale po skusenosti zo zirafakovym vytlmenim som zistil, ze kvalita ozvucnice je sakra poznat ! :wink:
PS: tokyo drift si mal supr 8) :D
Naposledy upravil(a) misoo dne 18.04.2007 14:42, celkem upraveno 1 x.

KUTY

Příspěvek od KUTY » 18.04.2007 14:42

V Postupiciach mi "zirafak" umoznil sadnut do jeho focusa, zatvoril som dvere a pocuval hudbu. Musim povedat - parada. Ma vytlmene vsetky dvere + vymenene repro. Ja si tiez potrpim na hudbu, ktora nie je sprevadzana rezonanciou komponentov z dveri.
Uz davnejsie som s nim pisal ohladne tlmenia dveri a pred velkou nocou som sa odhodlal vytlmit zatial aspon predne dvere. Na vnutro som pouzil DYNAMAT a na vonkajsie plochy SIKADAMP630. Fakt je to lepsie, mam len povodne fordacke reproduktory ale hraje to lepsie. Predpokladam, ze po vytlmeni zadnych dveri to bude finalna podoba.
Niektori mozno potrebuju subwoofer, ale mne postaci to vytlmenie, pretoze aj basy je pocut vyraznejsie aj bez neho.
Samozrejme, ze subwoofer robi klasicke tuci tuci s natriasanim zaludka, ale ked som vytlmil dvere, myslim, ze ho nebudem potrebovat.

Takze tolko moja recenzia na zirafkovu hudbu, pocutu na vlastne usi.

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 18.04.2007 14:45

KUTAC píše:V Postupiciach mi "zirafak" umoznil sadnut do jeho focusa, zatvoril som dvere a pocuval hudbu. Musim povedat - parada. Ma vytlmene vsetky dvere + vymenene repro. Ja si tiez potrpim na hudbu, ktora nie je sprevadzana rezonanciou komponentov z dveri.
Uz davnejsie som s nim pisal ohladne tlmenia dveri a pred velkou nocou som sa odhodlal vytlmit zatial aspon predne dvere. Na vnutro som pouzil DYNAMAT a na vonkajsie plochy SIKADAMP630. Fakt je to lepsie, mam len povodne fordacke reproduktory ale hraje to lepsie. Predpokladam, ze po vytlmeni zadnych dveri to bude finalna podoba.
Niektori mozno potrebuju subwoofer, ale mne postaci to vytlmenie, pretoze aj basy je pocut vyraznejsie aj bez neho.
Samozrejme, ze subwoofer robi klasicke tuci tuci s natriasanim zaludka, ale ked som vytlmil dvere, myslim, ze ho nebudem potrebovat.

Takze tolko moja recenzia na zirafkovu hudbu, pocutu na vlastne usi.
presne tak, neni to len o drncani dveri, ale o vylepseni zvuku. basy su presnejsie a pevnejsie, stredy a vysky su cistejsie a cele spektrum sa sprahladni ! :wink:

Fordik
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fordik » 18.04.2007 15:37

Tak také přispěji - Zirafakovu hudbu sem taky slyšel a nemyslím si,že bych byl nějaký úplný amatér v autohifi. A musím říct,že mu tam chybí jen nějaký pěkný "sabwůfr" v kufru a měl by na srazu myslím nejposlouchatelňejší muziku(sorry foki :wink: a sebe taky nepočítám neb nemám ještě vytlemeno(jak to nazval Radek) )
Hraje mu to opravdu pěkně!!!

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 18.04.2007 18:16

Take jsem slysel v Postupicich Zirafakovou upravu dveri. Zacinam o ni silne uvazovat, zatim jen s originalnimi reproduktory.
Nemam rozhodne duvod zvysovat hudebni vykon v malem prostoru. Kdyz rezu drevo motorovou pilou, tak si usi chranim chranici, tak prece nebudu delat pravy opak v aute. Kdybych potreboval slyset hifi kvalitu v aute, tak si poridim hifi sluchatka. Zatlumeni zrusi pazvuky a zlepsi celkovou dynamiku a to mi u dieselu uplne staci. :wink:
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Magic
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Magic » 18.04.2007 19:58

Tlumení je základ, to snad ví každý kdo je ve zvuku alespoň trochu zběhlý. Nenazýval bych tohle žádnou " Zirafakovou upravou ". Spochybňoval jsem volbu repro a vůbec nekončící vychvalování úpravy pouhých předních dveří se zapojením na zesilovač rádia. Každý má na věc jiný názor, všem doporučuji poslechnout jiné značky a hlavně jiné kombinace. SW rozhodně není pouze pro tlaky, ale může se objevit i kvalitní SQ - já osobně k tomu rovněž směřuji. Mohu zároveň s klidným svědomím říci, že bych již nikdy sestavu bez něj nechtěl.
Obrázek

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 19.04.2007 06:09

Podla reakci vsetkych v tomto prispevku si opät dopadol ako najväcsi "trkvas"/cesky ekvivalent k tomuto nepoznam/
Kto sa aspon trosku rozumie hudbe/ty medzi nich ani zdaleka nepatris/,vie ocenit kvalitu a skutocne realny,neskresleny a neagresivny prejav znacky BOSTON ACOUSTICS.Jasne,ze su znacky a instalacie,ktore dokazu vyprodukovat ovela agresivnejsi zvuk,ale to ja nepotrebujem.Chcem pocuvat krasnu,prijemnu a nevtieravu hudbu v aute aj na ceste dlhej cez 1000 km,nie aby som bol po 100 km jazde tak ohucany,ze mam chut celu instalaciu vyhodit von oknom.
Nikomu v zasede nic nenutim a nevychvalujem,ze je to najlepsie na svete,ako ty/nebudem rozpisovat,co konkretne,sam vies najlepsie/,snazim sa iba v rozumnej miere a spravnym sposobom poradit,alebo poskytnut vlastnu skusenost pre ostatnych.Co si kto z toho vyberie,je vec individualna.
A az sa chces vyjadrovat k mojej instalacii,tak si aspon precitaj celu upravu/nemam totiz upravene iba predne dvere/.
Prijmem kludne rady od ostatnych na fore aj ja,takze ak mi predstavis svoju hudobnu instalaciu a prezradis celemu foru,ake mas vobec auto,tak potom mozeme spolu dalej debatovat.
Mrzi ma,ze moj prispevok vyznel/zaujimave,ze iba pre teba/ako chvalenkarstvo.Nie som ten typ a ani to nepotrebujem,len som chcel zaujemcom,ktori sa ma na to v Postupiciach sami pytali,ulahcit hladanie.
Tymto povazuj Magic moje dalsie vyjadrenia k tvojim prispevkom v tejto teme za ukoncene a kludne sa strapnuj dalej sam.

Magic
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Magic » 19.04.2007 10:03

Zirafaku mam pocit, ze timhle prispevkem ses ztrapnil jedine ty :))). Jestli povazujes nejakej Boston jako jediný za kvalitu a ostatni znacky za huceni, tak opravdu pomlc o tom kdo je tu tykva a laik. :lol: Já narozdíl od Tebe nemám jediný důvod se někomu chlubit s mojí hudbou neustále dokolečka. Pokud by si ovšem místo úrážení, kterému ty říkáš argumenty a spamování prodejních auditek na fóru trochu zapátral, tak se část mojí aparatury velice snadno dovíš.
Obrázek

Foqus
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Foqus » 19.04.2007 11:12

Tak jsem se trochu vrátil na základní školu a tehdejší zásadní spory, alá:

heč, můj brácha je boxer. hmm, můj strejda je kickboxer a tvýhu bráchu boxera by zmáknul levou zadní. Nene, boxer je lepší........ :roll:
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004

Odpovědět

Zpět na „Focus - rádio a muzika“