Kupuji kameru - mám v hledáčku - prosím váš názor a radu
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kupuji kameru - mám v hledáčku - prosím váš názor a radu
a nie je vo VirtualDube ten problem, ze "riadne" to striha len po key framoch, ktore nie su zhodne s 1 framemom?
-
- Junior
tripleyjay: Radne je vzdycky jen po I framech, mimo se musi dopocist, to je proste mpeg. Problem je spis ten, ze bez rekomprese nejde nastrihany zaznam ulozit. Nejake sw na strihani mpeg2 to snad delaji i bez, ale prakticky jsem nezkousel.
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
takže opět zamotaná hlava, koukal jsem a pátral a došel jsem tuna:
panasonic-sdrh40eps
předpokládám, že posledních pár příspěvků k úpravám videa se týká HDD kamer. jen tu vaši řeč rozluštit ....
Vyvstává ale otázka archivace. Koupit hóódně velký HDD, nebo to valit na DVD, nebo .... co???
panasonic-sdrh40eps
předpokládám, že posledních pár příspěvků k úpravám videa se týká HDD kamer. jen tu vaši řeč rozluštit ....

Vyvstává ale otázka archivace. Koupit hóódně velký HDD, nebo to valit na DVD, nebo .... co???
-
- Junior
Mira: Este bych trochu nasetril a mrknul se po HD kamere, Panasonic ma neco za rozumne penize (ale v ruce jsem ji nemel)
Zalohovat na HDD, palene DVD vydrzi sotva par let.

- miki1979
- Pokročilý
Čau tu prví co jsis vybral je dost v pohodě. Vím to protože ji mám doma. A jsem moc spokojen. Tak zaleží do čeho na konec pojdeš

- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
http://www.videokamery.cz/Mira píše:Nadešel čas výměny mé analogové kamery (JVC GR SX202) za digitální.
Myslím,že na těchto stránkách najdeš to,co hledáš.My jsme předloni koupili otci k 50-tinám miniDV kameru Canon MVX-460.Pekná hračka.A nejhezčí video(aj fotky) jsou vždycky venku za dostatečného světla.V místnostech je vždycky nějaký ten šum.
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Compressor: díky za odkaz. je pravda, že jsem teď trošku polevil ve výběru a snad mě to opět nakopne k důkladnému studiu kamer.
internet je plný rad jak vybrat, ale potřeboval bych vedle sebe človíčka se zkušenostma. chci koupit to co plně využiju. funkce kamery kterou mám teď jsem využil možná z 20% a této chybě se chci pro tentokrát vyhnout.
internet je plný rad jak vybrat, ale potřeboval bych vedle sebe človíčka se zkušenostma. chci koupit to co plně využiju. funkce kamery kterou mám teď jsem využil možná z 20% a této chybě se chci pro tentokrát vyhnout.
- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To Mira:Jestli se nepletu,tak maji kamenný obchůdek někde v Brně ti co mají ty stránky http://www.videokamery.cz,takže si myslím,že by určitě poradili.Já pročetl taky hromadu recenzí.Co se mi líbilo u té Canonky,tak to,že měla v základu i širokoúhlou předsádku,pro natáčení v místnostech,vezmě to větší úhel+má A-D převodník,takže k ní připojíš starší kameru a přetáhneš si na ni videa z analogových kamer(doufám,že jsem to nepopletl),zase na druhou stranu mi chyběl program na stažení,úpravu a vypálení videa na DVD.Což zase má Sony u svých kamer Pinnacle Studio.
Kamera je sice otcova,ale veškerou úpravu videa dělám já.Sehnal jsem si na to ten Pinnacle Studio,tam se dá dělat věcí.
Kamera je sice otcova,ale veškerou úpravu videa dělám já.Sehnal jsem si na to ten Pinnacle Studio,tam se dá dělat věcí.
- hide
- Pokročilý
Podle mě je na archivaci víc vhodná DV kazeta. DVD za 5-7 let nepřečteš. DV kazetu jo. Pokud ji nedáš mezi magnety. Takže další důvod pro DV.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to snad jeste neni odzkousene, ne?hide píše:Podle mě je na archivaci víc vhodná DV kazeta. DVD za 5-7 let nepřečteš. DV kazetu jo. Pokud ji nedáš mezi magnety. Takže další důvod pro DV.

-
- Zkušený
Jestli je pravda co píše hide,tak jsem pěkně v pr....
,většinu domácího videa za 11 let jsem vypálil z VHS na DVD a některé kazety už zlikvidoval 

FORD FOCUS 2,0 l, 3dv., 99, moondust silver
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
-
- Junior
Je, mam tu nekolik takovych v supliku. CD/DVD na dlouhodobou archivaci rozhodne ne!zewl píše:to snad jeste neni odzkousene, ne?hide píše:Podle mě je na archivaci víc vhodná DV kazeta. DVD za 5-7 let nepřečteš. DV kazetu jo. Pokud ji nedáš mezi magnety. Takže další důvod pro DV.Nebo uz jo?
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
swm píše:Je, mam tu nekolik takovych v supliku. CD/DVD na dlouhodobou archivaci rozhodne ne!zewl píše:to snad jeste neni odzkousene, ne?hide píše:Podle mě je na archivaci víc vhodná DV kazeta. DVD za 5-7 let nepřečteš. DV kazetu jo. Pokud ji nedáš mezi magnety. Takže další důvod pro DV.Nebo uz jo?

mám uskladněná videa roky a v poho...

myslím,že video je možné skladovat na plackách.Když chceš mít jistotu,tak je npř.po 5ti letech přepiš

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
-
- Junior
Ada: Mam je v pokoji zavrene ve skrini (tj. ve tme), z cca 100 cd a dvd ve stari 2-8 let melo pres 30 nejaky problem s citelnosti, jsou mezi nimi Verbatim, Imation, noname... Jsem spis pro skladovani na HDD, ceny disku jsou za pakatel a neni problem si kdykoliv cokoliv pustit.
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
na tom HDD mě to nenapadlo - dobrá volba(dokud se nepodělá).Já mám hodně roků (také 8-9let) vypálené Verbatiny a není zatím žádný problem.

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"