Tenisovy turnaj Ford-focus 19. cervenec - fotky od strany 32
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tenisovy turnaj Ford-focus
na krivce nevim, ale cely den hrat tenis neni asi to prave orechove, budou tam jine souteze a zabava... A kdy? to je jenom na domluve
Domluvime nejaky termin o prazdninach (musi se domluvit hlavne kurty) a hotovo...

- Obake
- Zkušený
Tak něco vymyslej a dej sem hlasování
pak se to bude lépe chystat 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zatim jsem predbezne zkoumal zajem, jestli to vubec ma cenu. Asi se predbezne domluvim s nekym na tech kurtech a pak dam hlasovat o datech... Co byste rikali na Novy Jicin, jak byly ty kurty u hospody, kde jsme meli sraz posledne? Senov u Noveho Jicina... Slo by to Horste pls se tam poptat, jestli jsou na nejakou sobotu ochotni (stacilo by cca. 9:00-15:00) pronajmout dva kurty? Ze to bude stat nejake penize, s tim se musi pocitat samozrejme...
- kalimoco
- Pokročilý
Dobrý nápad,hoďte termín.Snad nic nebudu mít.
Ford Focus 1.5i Ecoboost ST-Line 110kW 2019 DESERT ISLAND BLUE
byl
Ford Focus 1.6i 16V 150 PS 2012 ECOBOOST - NAVI
FORD FOCUS 1,6 16V ghia 2002 smaragdově zelená
- HORST
- Test driver
Dej tipy na nejake terminy, at jsem ja i oni v obraze a pak muzu neco sondovat.zewl píše:zatim jsem predbezne zkoumal zajem, jestli to vubec ma cenu. Asi se predbezne domluvim s nekym na tech kurtech a pak dam hlasovat o datech... Co byste rikali na Novy Jicin, jak byly ty kurty u hospody, kde jsme meli sraz posledne? Senov u Noveho Jicina... Slo by to Horste pls se tam poptat, jestli jsou na nejakou sobotu ochotni (stacilo by cca. 9:00-15:00) pronajmout dva kurty? Ze to bude stat nejake penize, s tim se musi pocitat samozrejme...
Dle meho, pokud by to bylo treba v sobotu od rana, tak by nemel byt problem, ale jsou tam i "permanentkari", takze to chce fakt zjistit.
Jinak mozna uz jsem to psal, hodina=100 Kc!!!
Je mozne, ze pokud by se vzaly dva kurty na delsi dobu, ze by prihodili nejakou slevu!

Naposledy upravil(a) HORST dne 05.06.2008 16:42, celkem upraveno 1 x.
- Aki
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
do toho bych šel
sice jsem taky dlouho nehrál, ale jak vidím, tak nejsem sám a snad by ot nebyla taková překážka 

Ford Focus 1.8i LPG Kombi 99
ex Ford Mondeo 2002, 2.5 V6 Ghia
ex Ford Focus 2.0i flip flop
ex Ford Mondeo 2002, 2.5 V6 Ghia
ex Ford Focus 2.0i flip flop
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Parada, ucast se nam plni a delate mi radost 
Zkusim tedy po zvazeni nahodit nekolik terminu, dam hlasovat a Horst by se poptal, ju? Myslim, ze by to byla fakt dobra akcicka
Jo a myslim, ze by stacily 2 kurty tak na cca. 6 hodin, podle toho, kolik nas bude, coz by bylo za Kc 1.200.- +- mozna nejaka ta slevicka a myslim, ze v cca. 10 lidech by se to uplne v pohode zaplatilo. Planoval jsem, pokud by nas bylo mene, tak udelat turnaj stylem kazdy s kazdym, takhle udelame rozlosovani a pavouka, je to paradka
Nahodime terminy, dame hlasovat a pak se lidi zavazne prihlasi (kvuli objednani kurtu) a je to doma

Zkusim tedy po zvazeni nahodit nekolik terminu, dam hlasovat a Horst by se poptal, ju? Myslim, ze by to byla fakt dobra akcicka

Jo a myslim, ze by stacily 2 kurty tak na cca. 6 hodin, podle toho, kolik nas bude, coz by bylo za Kc 1.200.- +- mozna nejaka ta slevicka a myslim, ze v cca. 10 lidech by se to uplne v pohode zaplatilo. Planoval jsem, pokud by nas bylo mene, tak udelat turnaj stylem kazdy s kazdym, takhle udelame rozlosovani a pavouka, je to paradka

Nahodime terminy, dame hlasovat a pak se lidi zavazne prihlasi (kvuli objednani kurtu) a je to doma

- Ahmed
- Test driver
Hmm, napad je to pekny, ale ja se o prazdninach prihlasim po 10 letech do role zacatecnika a budu mit trenera, do te doby se radeji nikde ukazovat nebudu.
Mohli by jsme taky zahrat nohejbal, to vetsinou jde na kurtech taky a je to veci prca
Mohli by jsme taky zahrat nohejbal, to vetsinou jde na kurtech taky a je to veci prca

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
na antuce bych moc nohec nehral, ale jako alternativu jsem pro 

- Ahmed
- Test driver
No, antuka je maras. Umely povrch je ok, beton taky dobry, ale pak se nekdy hraje az na krev

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem na tom podobne, zacal jsem hrat teprve pred rokem, ale bavi me toAhmed píše:Hmm, napad je to pekny, ale ja se o prazdninach prihlasim po 10 letech do role zacatecnika a budu mit trenera, do te doby se radeji nikde ukazovat nebudu....

- HORST
- Test driver
Najednou jsou vsichni zacatecnici!!!!
Pak prijedou, bum, bum, podani, volej, nazdar!!!
Takove mam nejradeji!!!

Pak prijedou, bum, bum, podani, volej, nazdar!!!

Takove mam nejradeji!!!

- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
hlásím se jako podavač míčků na druhej kurt. Raketu jsem totiž nikdy v ruce nedržel.
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin

- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Horste, se přece nebudu chlubit, že za mnou do dědiny jezdil kámoš Andre Agassi a že jsem ho naučil pár fíglů, které mu pomohli v kariéře
Jo, ale nechtěl bych vypadnout hned v 1. kole

- HORST
- Test driver
To jako mas na mysli, jak treba sbalit Stefi???Mira píše:Horste, se přece nebudu chlubit, že za mnou do dědiny jezdil kámoš Andre Agassi a že jsem ho naučil pár fíglů, které mu pomohli v kariéře![]()
![]()

A co se tyka toho vypadnuti v prvnim kole: podle toho, co se tady zatim napsalo, tak vsichni jsou "zacatecnici",

Mozna bude lepsi, kdyz se pak hodi korunou, kdo vlastne postoupi dal!!!