lidi musim to na sebe prasknout, dneska jsem byl tak vytocen ze jsem pred svou pritelkyni rval hanlive, a uz vyndaval teleskopickou tyc na povolovani kol z pod sedadla spolujezdce.. jedu si to pekne pres Havirov mesto smer kruhac u vlakoveho nadrazi, 60kmh na tacho... v tom se pripoji z vedlejsi zasrany ford fiesta.. zrychluje..ja jel v rychlejsim..tak si rikam slapnu tomu trohu at se zaradim pred ni..slapla tomu taky.. tak si rikam necham te jet, je mokro, nechci rozsvihat auto pri naletu do velkeho kruhace... ddbre..kruhac v cajku ten velky.. pak odbocovala na dalsi kruhac ten mensi co je u nadrazi.. tak dobre plizil jsem se za ni..pak se podjizdi pod mostem na šumbark kde to rozsiruje na dva pruhy..tak ja uz za 2 plny kotel jsem autu nalozil, uz jsem byl na jeji urovni abych ji pekne fikl..ale ne.. pi*a blondyna si bez blinrku najede dopro vozovky.. tak si rikam dupam te kravo. pribrzdil jsem, pockal az se vzpamatuje... pak jsem chtel podruhe ji fiknout, jak se vyjizdi do mirneho kopce levotocivva zatacka..zas najela na prostredek, tentokrate jsem zjistil ze to dela umyslne..v tom mi ruply nervy drzel jsme v kuse houkačku,pustil dalkove a snazil se na čubku najizdet s dalkacema, ale to furt nebyl konec..nakonec pred dalsim kruhacem jedovka na brzdy, tak jsem to fikl za tou svini a drzel se ji o odbocku dale a troubil, kdyby nespechala domu mlada tak ji nasleduju a na prvni krizovatce ji rozbiju hlavu..
sory za ty slova, a dlouhou slohovku, ale jeste ten me to zveda tlak..mlada aby mohla dosvedcit jak jsem byl nepricetny, fofi zas mohl mit sram kvuli nejake kundy shnile co ji dali papiry jen za prehlidku koz a noh.. s starou fiestou co ma vykon jak muj motorek od steracu se chce merit s fofem.. nenavidim pitome mlade blondyny za volantem, ruce zlamat, ridicak skartovat.. grrrr

az me nasralo ze jsem z predniho narazniku vyndal stroboskopy..bych ji hned udelal pruplach mozku diskotekou v zrcatkach,d*vce..fuck fuck fuck.. jdu radej spat...bo me jeste infarkt chyti :-/