rádio Sony CD 2. generace - ovládání, nově i chyby
- Ahmed
- Test driver
Re: rádio Sony CD 2. generace - ovládání, nově i chyby
Taky mi jednou vytuhlo (zhaslo) a nepomohlo ani vypnuti a zapnuti klicku. Fungovalo to tak po pul hodine.
- dogart
- Nováček
Tak to už snad vypadá na nějakou skrytou vlastnost
. Jen prijít na to co za tím je.

- valduch
- Nováček
Podle mne to s klíčkem nesouvisí, spíše s dveřmi, po otevření předních se rosvítí display. Ale jsem laik moc se v tom ne vyznám 

- dogart
- Nováček
Takže se mi to stalo před dvěmi dny znova, rádio zase vytuhlo.
Nepomohlo vypnutí motoru a znova nastartování ani
vypnutí motoru, otevření a zavření dveří a nastartování.
Pomohlo až když jsem z auta vylezl a zamkl ho. Po odemčení už začlo rádio zas fungovat normálně. Zvláštní.
Nepomohlo vypnutí motoru a znova nastartování ani
vypnutí motoru, otevření a zavření dveří a nastartování.
Pomohlo až když jsem z auta vylezl a zamkl ho. Po odemčení už začlo rádio zas fungovat normálně. Zvláštní.
-
- Test driver
Mas nove auto,takze az sa to zacne objavovat castejsie,sup do Fordu na reklamaciu/vymenu/ 

- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
bojím se, že tohle bude přesně ten typ závady, která se děje jen někdy a nikdy ne, když je to na pozorování v servisuzirafak píše:Mas nove auto,takze az sa to zacne objavovat castejsie,sup do Fordu na reklamaciu/vymenu/

Leda až se to stane, tak nevystupovat, nevypínat motor, zajet hned do servisu, stáhnout okénko, zatroubit a příchozímu nabídnout místo k posezení v autě a okamžitě závadu předvést

Mě se to teď už nestalo (ťuk ťuk), takže už s tím nemůžu laborovat (což se tedy rozhodně nezlobím

Poté co tu uvedl dogart bych měl ještě jeden námět na pokus (komu se to stane, nechť zkusí): až zase rádio nepojede, zkusit nedělat nic jiného, než zamknout a odemknout. A to buď ručně od řidiče nebo pomocí DO...
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

galerie: zde
- dogart
- Nováček
hezká myšlenka, ale v praxi asi moc použitelná nebude. Vono to vytuhne určitě tehdy když nebudeš mít možnost jet do servisu (so, ne, večer ..)
A přesně jak říkáš když to dáš do servisu tak se jim to nestane ani jednou a vše bude fungovat jak má.
Jinak teď se mě to stalo po cca 5ti týdnech, takže to až takový problém není. Ale stejně se na to při nejbližší příležitosti zeptám prodejce.

A přesně jak říkáš když to dáš do servisu tak se jim to nestane ani jednou a vše bude fungovat jak má.
Jinak teď se mě to stalo po cca 5ti týdnech, takže to až takový problém není. Ale stejně se na to při nejbližší příležitosti zeptám prodejce.
- poolcze
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem včera odjížděl od obchodního domu a na křižovatce jsem si chtěl zapnout rádio a na nic nereagovalo, pouze svítil vnější rámeček s ovládáním, tak jsem zajel ke krajnici a vypnul jsem motor a znova nastartoval a nepomohlo to, a naskočilo to až po vytáhnutí klíčku ze zapalování a první co naběhlo byla hláška "1 hour" , tak nevím, ale je to zatím za tři měsíce první zjištěný nedostatek a to vůbec není špatné score 

- brava
- Junior
Ta hláška "1 HOUR" - v návodu toho o ní moc není, pouze v části pro ovládání rádia z panelu mezi před.sedadly,který je určen pro poslech a ovládání pro cestující na zadních sedadlech se píše: 
Myslím si, že to platí i pro vůz, který zařízeni pro zadní sedadla nemá. Je to asi ochrana před vybitím akumulátoru pokud je rádio v provozu při vypnutém zapalování či tak nějak 
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

- Peter5
- Junior
Vratim sa k tomu zaseknutiu radia. Mam auto asi 3 tyzdne a stalo sa mi to uz 3x. Zasuniem kluc nastartujem radio zacne hrat ale display je cierny. vobec nenabehne. Staci ho vypnut a zase zapnut a uz to funguje. Nemusim ani len vypnut motor. Budem to musiet nechat vymenit.
Focus 2008 facelift, 1.6 TDCi 66KW, Trend X, siva sea
Ford Kuga 2014, 2,0TDCi AWD, Powershift,
Ford Kuga 2014, 2,0TDCi AWD, Powershift,
- asifilip
- Nováček
Da sa tymto radiom bezproblemov nahradit staru 6000CD ? Pripadne SONY 1.gen ?
Ide o to ci treba nieco robit s palubnou doskou, alebo to pasuje bez akychkolvek problemov.
dik
Ide o to ci treba nieco robit s palubnou doskou, alebo to pasuje bez akychkolvek problemov.
dik
Ford Focus II, 1.6 TDCi, 125 hp / 310 Nm(chip); CC bumper 

-
- Test driver
Nie,lebo nova generacia ma iny tvar a musel by si vymenit aj kryci plast okolo radia a klimy
- asifilip
- Nováček
Ono mozno som zle pochopil co je to 2. generacia. Ak je to radio v novych fofo (3) resp. 2 po facelifte, tak to je jasne. Ale je tu este jedno radijko, kt. ma napr. vcedula v aute, s cervenym podsvietenim. Myslim, ze ty zirafak mas 1 gen. mp3 sony, vcedula ma 2. gen. a novy focus tam je 3. gen. Teda aspon ja to tak chapem...
Ford Focus II, 1.6 TDCi, 125 hp / 310 Nm(chip); CC bumper 

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nie, myslim ze tie radia Sony su 2 generacie..
gen1 - zelene
gen2 - cervene
gen1 tusim kupoval cez ebay a vymienal misoo, takze asi tak by som to riesil v tvojom pripade
gen1 - zelene
gen2 - cervene
gen1 tusim kupoval cez ebay a vymienal misoo, takze asi tak by som to riesil v tvojom pripade
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Misoo ma gen1 ale ma cervene podsvietenie, bo to jeho bolo povodne myslim v C-Maxe. Funknce aj vyzorovo su rovnake, iba tie novsie od 04/2007 maju len cervene podsvietenie a iny tvar