Ja by som tam dal dlazbu... najlepsie zamkovu - hned sa mi bude zdat, ze sedim nizsie, jak v sportaku. Bude to mat len drobnu nevyhodu, brzdovy pedal bude vo vrchnej polohe zaprety o podlahu.
Ford Focus II kombi Collection X / 1,6 Duratec-16V 74kW / r.v. 2007 / Ocean Blue
oki, zatim dik vsem za rady, vcetne uhledneho linolea, zamkove dlazby Ne vazne, zkusim to vydrhnout mydlem a vodou ve vane. Pokud to nepujde, zkusim pracku. Myslim automatickou, ne jako pritelkyni, aby to nekdo blbe nepochopil O vikendu na to skocim, vyfotim to pred (tma) a po (svetlo)...
Inak tepovac v podstate nepotrebujes, staci ti ten sajrajt co sa do toho leje (zozenies v kazdej drogerke) a kartac. Dobre napenit a potom uz len povysavat (celkom slusne si to kedysi poradilo aj s ciernym tusom na koberci co som mal v detskej).
Ford Focus II kombi Collection X / 1,6 Duratec-16V 74kW / r.v. 2007 / Ocean Blue
tudle pěnu do tepovače jsem přesně myslel, nebo přímo na koberce, tuším už zmiňovaný Vanish. ten máme taky a koberce jdou krásně vyčistit.
to zewl: dlažbu ne e, auto bude těžší, bude špatně akcelerovat
je: Ford ,,Matýsek,, Mondeo Titanium kombi 02/2008,2.0 TDCi 103kw
tak jsem byl v Globusu a Vanish nemeli, tak jsem koupil cosi za tri petky (v podstate jediny co meli na rucni myti kobercu). No, podle navodu o vikendu nacpal penou, vykartacoval a houby. Uplne to samy jak predtim. Tak jsem se nas..al, vzal jsem to pod sprchu, vzal mydlo a kazdej koberecek cca. 5x vydrhl a osprchoval. Cerne vody teklo fest. Vysledek: u ridice je rozdil neznatelny, vsude jinde je to jako ze skatulky. Ale ten u ridice je furt pekne spinavej. Tak uz nevim. Mozna ho pristi vikend vrazim do pracky
tos byl v obchodě- vše za 30?
s tím přezouváním to není špatný nápad, stejně si je jednou budeš muset pořídit, tak je kup teď http://www.popservis.cz/index.php?kat=katalog&idp=250, až budou v eurech, nedoplatíš se
je: Ford ,,Matýsek,, Mondeo Titanium kombi 02/2008,2.0 TDCi 103kw