řekl bych že se 100% neznaj akorátPonik píše:taspy píše:Rozhodně nech ty 15-tky, příp. si pořiď nějaké pěkné 16-tky, ale tyhle 17-tky nee! Máš nádherného fíka a těmahle elektronama by jsi to zkazil! Je to ale jen můj názor!!!Tyhle dva příspěvky jsou skoro stejný. Neznáte se náhodoubig_bart píše:JJ ty 15 jsou fakt super, ale asi bych je casem vymenil za 16, urcite neeeee ty 17 je to strasne tvrdy a na nasich silnicich nic moc. Jinak ty 17 se mi nelibi, ale je to muj nazor![]()
![]()
UcuLeLembo píše:Spring píše:Navrhujem optimálne formáty ďakovnej správy :polliter tvrdého, liter polosladkého alebo celá basa chladeného![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taky se přikláním k těm tvým.....Určitě na tom autě vypadaj líp.....a propo,on by rozprodal nějaký věci?Nevš jestli se nechce zbavit těch předních bliken v nárazníku?Kdyžtak bych je bral....UcuLeLembo píše:všem .Tak já na ně teda zapomenu.
Aspoň bych si z něho mohl vzít ty boční blinkry,jsou tam LED,ale nejdřív vyzkoušim jak svítěj.Přední lampy si veme pokud to vyjde Hurvajs.
Nastávající majitel je dost konzervativní a žádnej tuner,tak ty věci pujdou nejspíš z auta dolu a já mu tímto prozatim děkuji
Tak sry ale blinkry zůstávaj.Jediný na co jsem ho ukecal je vyměnit ty jeho boční LED za moje čiré.A pořád silně uvažuju o výměně těch kol.V pondělí si dám tu práci přehodit to na moje autí a uvidim.RopakKota píše:Díky ti předem!!!UcuLeLembo píše:poptám se tiRopakKota píše: Taky se přikláním k těm tvým.....Určitě na tom autě vypadaj líp.....a propo,on by rozprodal nějaký věci?Nevš jestli se nechce zbavit těch předních bliken v nárazníku?Kdyžtak bych je bral....
Nic se neděje...Já to sem stejně napíšu...NEDĚLEJ TO....UcuLeLembo píše:Tak sry ale blinkry zůstávaj.Jediný na co jsem ho ukecal je vyměnit ty jeho boční LED za moje čiré.A pořád silně uvažuju o výměně těch kol.V pondělí si dám tu práci přehodit to na moje autí a uvidim.RopakKota píše:Díky ti předem!!!UcuLeLembo píše: poptám se ti
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů