Takze zacni pomalu uz sbirat mravence, pocitam tak 2365 jich bude stacit, posli je v krabicce zapalek, po prevzeti si je prepocitam, doufam, ze se nebudou tak rychle mnozit, aby me nedoslo 10.000 mravencu
Antquarium
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no na nejakej dalsi sraz antqarium nemuzu dovezt, protoze po ceste zpatky s mravencema by chudaci si mysleli, ze je zemetreseni Richterovy skaly 9 
Takze zacni pomalu uz sbirat mravence, pocitam tak 2365 jich bude stacit, posli je v krabicce zapalek, po prevzeti si je prepocitam, doufam, ze se nebudou tak rychle mnozit, aby me nedoslo 10.000 mravencu
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
mravce sa nemnozia, iba ak by s nimi bola "kralovna"zewl píše:no na nejakej dalsi sraz antqarium nemuzu dovezt, protoze po ceste zpatky s mravencema by chudaci si mysleli, ze je zemetreseni Richterovy skaly 9
som si o tom antquariu co to nastudoval - idem do toho !!!
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Stava
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak ted konecne vyuziju uzasny zazitek s Fofikem.
Kdyz jsem mel auto asi 2tydny, dokoupil jsem letni gumy a kola. O vikendu jsem vlitl na prezouvani a jakozto cerstvy majitel ojetiny, hned jsem auto lepe prohlizel a mj. sundal podbehy u prednich kol. Vse bylo naprosto v norme az na detail: za pravym podbehem, jakoby u spolujezdce, bylo mraveniste
Ja byl uplne hotovej. Je tam par centimetru ctverecnich, ale naprosto jim to stacilo. Mravencu asi 100 v nanosu velkem jak dlan. No, dyk jsou taky z Francie 
Tak jsem ty cerny pasazery vyhnal sroubovakem a zbytek vymetl. Doufam, ze jsem ten spolek rozpustil a ze nestavi nejaky dalsi hnizdo v lepsi schovce
Jinak se mravenci ve FoFo chovaji slusne, pri jizde nekrici ani jinak nerusi. Jen asi trochu pretezuji auto, protoze zrovna pravy predni lozisko mi v servisu menili, ze pry by mohlo zacit delat hluk
Stava
Kdyz jsem mel auto asi 2tydny, dokoupil jsem letni gumy a kola. O vikendu jsem vlitl na prezouvani a jakozto cerstvy majitel ojetiny, hned jsem auto lepe prohlizel a mj. sundal podbehy u prednich kol. Vse bylo naprosto v norme az na detail: za pravym podbehem, jakoby u spolujezdce, bylo mraveniste
Tak jsem ty cerny pasazery vyhnal sroubovakem a zbytek vymetl. Doufam, ze jsem ten spolek rozpustil a ze nestavi nejaky dalsi hnizdo v lepsi schovce
Jinak se mravenci ve FoFo chovaji slusne, pri jizde nekrici ani jinak nerusi. Jen asi trochu pretezuji auto, protoze zrovna pravy predni lozisko mi v servisu menili, ze pry by mohlo zacit delat hluk
Stava
Ford Mondeo Ghia, 2.0TDCi, 2004 MK3, modrá
- taspy
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
zewl píše:no s tou ja pocitam, ze taspy? Protoze jinak nebudu moc pozorovat uzasny akt prirody pareni a lihnuti noveho zivotaMimochodem nekamenujte me, o pareni mravencu nevim fakt nic, jestli se kralovna oplodni sama nebo tak
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- JardaB
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kolega z práce si je pořídil
Mravenci moc nezaujali, nebo alespoň nenaplnili očekávání - bylo jich tam pár a navíc nám přišli tak trochu líní. Čekali jsme prostě větší akci. Nakonec sice pár chodbiček vyhloubili, ale zdaleka nedosáhli takových výsledků jako na obalu...
Spíše bych zkusil Plantanarium
Mravenci moc nezaujali, nebo alespoň nenaplnili očekávání - bylo jich tam pár a navíc nám přišli tak trochu líní. Čekali jsme prostě větší akci. Nakonec sice pár chodbiček vyhloubili, ale zdaleka nedosáhli takových výsledků jako na obalu...
Spíše bych zkusil Plantanarium
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- jiri
- Nováček

Našel jsem stránku kde někdo dokumentuje den po dnu své antquarium:
http://antquarium.blog.cz/
a vypadá to zajímavě
http://antquarium.blog.cz/
a vypadá to zajímavě
Ford Focus, 1.6, 74kW, kombi, r.v. 2002, modrá metal

- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
mravenci
Planuju, ze bych si poridil tohle. Nemate nekdo s tim zkusenost, jaky to je? Jako nemyslim primo tenhle malej "model", ale neco mozna vetsiho. Chci jenom slyset nejaky zajimavy nazory, pokud se s tim nekdo nekdy setkal. Diky.
PS: pokud se chcete fakt zasmat, vrele doporucuji precist diskuzi pod vyrobkem

PS: pokud se chcete fakt zasmat, vrele doporucuji precist diskuzi pod vyrobkem
- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: mravenci
Diskuze dobrá
, mravenci ne. To radši půjdu zewlovat do lesa

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
No už jsem se lek, že se ti v autě pomnožili mravenci
Já bych do toho asi nešel zewle
Radši bych investoval do pitného režimu. Jsou horka a slunko je sviňa
Radši bych investoval do pitného režimu. Jsou horka a slunko je sviňa
- Kvak
- Junior

Zaruka dva roky 
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jediny, co me trosku od toho odrazuje, je ta velikost, je to totiz jenom 17x14x3 cm "veliky"...
- Ahmed
- Test driver

Ja bych do toho mozna i sel, ale kdyby k tomu byli i ti mravenci
Kdo to ma chytat