Píchnul jsem zatím dvakrát a vždycky to bylo tak drbnuté, že by to sadou spravit nešlo. Bylo to třeba i kousek od domova, ale v zimě a dešti...prostě nejblbější chvíle. Nevím jestli by mi pomohly asistence, kterým mám tři pr*ele, ale po téhle zkušenosti vozím rezervu a při tom setrvám.
Já na doporučení kupoval sadu v Globusu, má kompresorek a stála tísu. Kamarád s tím kompresorem nafoukal prý už tak 10 pneumatik a s tou chemii opravil dvě píchlá kola, náplň se dá doobjednat.
Jinak objednal jsem si knoty (vozím normálně na moto), když tam bude hřebík, opravím to knotem a dofoukám tím kompresorkem.
Tak já ji chci,protože rezerva zabírá moc místa v kufru. Převážně jezdím kolem komína,takže pokud by to nešlo tímto opravit,tak si nechám rezervu třeba dovézt od kámoše. Pokud pojedu např. do zahraničí,beru raději rezervu.
Ale jinak,ať si to řeší jak kdo chce
Ja som ten nezodpovedný, ktorý nevozí so sebou rezervu. Ja viem asi to niekedy oľutujem. Už pri kúpe tam rezerva nebola, je tam originál dodávaná sada kompresor/lepidlo od firmy Continental. Kompresor sa dá použiť aj samostatne na dofúknutie pneu, má aj malý manometer. Prekvapilo ma však lepidlo, teda hlavne jeho objem - je to cca litrová plastová fľaša, ktorá sa skrutkuje priamo na kompresor. Ale nemám to - našťastie - vyskúšané . . .