Vyndej rádio potom tam je pěkně vidět.Máš to jak na dlaniFOCKI píše:tak ti nevím, ať tlačím jak tlačím, nejde ven. Ani kámošovi se to nepovedlobjuty píše:Ale pánové, pokud není dostatek síly v prstu, použjte pomůcku![]()
![]()
Například korkovou zátku s provázkem vzpříčenou vevnitř.
Provedl jsem test a jdeto a jdetonení jiný fígl? začíná mě to fakt štvát. asi to vemu kladivem
Také dobré řešení, jen jestli rádio nikdy nevyndaval a zapalovač mu nejde, tak nevím ....ronin píše:Vyndej rádio potom tam je pěkně vidět.Máš to jak na dlaniFOCKI píše:tak ti nevím, ať tlačím jak tlačím, nejde ven. Ani kámošovi se to nepovedlobjuty píše:Ale pánové, pokud není dostatek síly v prstu, použjte pomůcku![]()
![]()
Například korkovou zátku s provázkem vzpříčenou vevnitř.
Provedl jsem test a jdeto a jdetonení jiný fígl? začíná mě to fakt štvát. asi to vemu kladivem
na Křivce se určitě nějaká chvilka najdebjuty píše:A kdy budeš mít čas ?Skubi píše:2bjuty: až budeš obcházet ty parkoviště, tak zavítej i k nám![]()
![]()
![]()
potřebuji vyměnit tu žárovičku
no já měl venku celý plast, ale zapalovač nejde a nejdebjuty píše:Také dobré řešení, jen jestli rádio nikdy nevyndaval a zapalovač mu nejde, tak nevím ....ronin píše:Vyndej rádio potom tam je pěkně vidět.Máš to jak na dlaniFOCKI píše: tak ti nevím, ať tlačím jak tlačím, nejde ven. Ani kámošovi se to nepovedlonení jiný fígl? začíná mě to fakt štvát. asi to vemu kladivem
Pánové a dámy,o jaké žárovičce se tu mluví?Ten kroužek má svítit?Mě ne....Tak je prasklá?Skubi píše:2bjuty: až budeš obcházet ty parkoviště, tak zavítej i k nám![]()
![]()
![]()
potřebuji vyměnit tu žárovičku
Koukám,že máš problémy s vyjadřováním.Za chvíli se do tebe dají admini!!!!!!!!!!!E-man píše:![]()
Kód: Vybrat vše
chlapče ty seš fakt EMANE-man píše:![]()
Kód: Vybrat vše
Má to svítit po zapnutí světel...Nejspíš to bude žárovička.Je tam celoskleněnka 1,2 W.pokud chceš,můžu ti sem hodit fotky jak to rozebrat.nejlíp se tam leze přes rádio.Můžu i fotky jak vyndat rádio....Co sem chceš hodit?martinsk píše:Mne to nesvieti. Kedy to má svietiť, nikde som sa to nedočítal (manuál, knižka jak na to, ani na fóre) - možno som zle hľadal.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host