Hluk v autě
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- HenryS
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- HenryS
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- HenryS
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- FII
- Nováček
Rozhodně bych doporučil koupit dopředu Bridgestony co máš vzadu. Neví m jestli to nebylo bourané a potom je možná i jiná příčina, ale z výroby ta kombinace určitě nebyla. Mám Bridgestony a na hlučnost pneu se nemohu stěžovat, spíš motor´, ale to je jiná kapitolaHenryS píše:Tak jaké by jste mi doporučili abych si koupil pneu?
Focus II kombi benzín 1.6 74kw, jeans
- hansg
- Nováček
Je to na 100% gumama. Mám taky FofoII. Zkoušeli jsme různý pneu a rozdíly v hluku jsou neuvěřitelné! Nakonec jsem vybral Michelin Primacy. Jsou daleko tišší i když jedete přes díry atd. Jsou to 16/55/205 a komfort/hluk daleko lepší než na původních Brdgestone 15/65/195 což mě překvapilo. Maj prej nějak vyztužovaný boky.
P.S.- Nevím jak ostatním, ale mám pocit že FofoII je strašně citlivej na pneu a na přesné vyvážení kol. Vždy musim nechat kola během tak 2000 km alespoň 4x vyvážit než se přestane klepat volant. A je jedno jestli zimní nebo letní. A ten hluk pneu je taky výraznější než u jinejch aut. U jedněch čínskejch co jsem měl na zkoušení nebylo skoro slyšet ani rádio
P.S.- Nevím jak ostatním, ale mám pocit že FofoII je strašně citlivej na pneu a na přesné vyvážení kol. Vždy musim nechat kola během tak 2000 km alespoň 4x vyvážit než se přestane klepat volant. A je jedno jestli zimní nebo letní. A ten hluk pneu je taky výraznější než u jinejch aut. U jedněch čínskejch co jsem měl na zkoušení nebylo skoro slyšet ani rádio

- HenryS
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- kismod
- Nováček
Tak páni, ideme kupovať Micheliny Primacy ?
Škoda , že nie je možnosť naozaj odskúšať viacero typov pneumatík, a potom si vybrať tie najlepšie aby bola spokojnosť. A zrejme bude pravda že Focusy sú náchylné na hluk od pneumatík.Ja vlastním FF II, a rozprával som s majiteľom FF I Combi, ten má tiež problém z hlukom od kolies.Ciže asi všetky FF majú podobný problém.
Škoda , že nie je možnosť naozaj odskúšať viacero typov pneumatík, a potom si vybrať tie najlepšie aby bola spokojnosť. A zrejme bude pravda že Focusy sú náchylné na hluk od pneumatík.Ja vlastním FF II, a rozprával som s majiteľom FF I Combi, ten má tiež problém z hlukom od kolies.Ciže asi všetky FF majú podobný problém.
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
O něco výš jsem psal, že mám na všech čtyřech Bridgestony a hučí to takyTripleJay píše:Skor by som siel do nejakych Bridgestone, Continental, Dunlopkismod píše:Tak páni, ideme kupovať Micheliny Primacy ?Na tuningklub.sk som sa docital ze Michelin robi dobre gumy akurat tak slicky (a to napisal ich guru "555" ako je nas Pelen)

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

-
- Test driver
Osobne by som isiel radsej do Bridgestone,ale Michelin Primacy su vynikajuce pneu.Jedine,co mi na Michelin-e vadi,je vysoka cena.kismod píše:Tak páni, ideme kupovať Micheliny Primacy ?
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
ja mam fofo r.v.99 hankooky jsem mel a jsou to nejhlucnejsi pneumatiky co znam, pak jsem zkousel barumky, micheliny dokonce matadory
ale ted uz obouvam jen do brigestonek hluk temer nulovy, dobra cena i kvalita. pouzivam rozmer 195/55. akorat je trosku prehustuji cca na 2.5-2.7 kdyz jsem je mel nahustene podle manualu tak auto moc nesedelo.

F.F.kombi 1.8 16 V GIA Black metal [img:2ro1ll6e]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:2ro1ll6e]
- brava
- Junior
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: