Solfan - mluvíš jak kdybys to prodával ty sám

Spotřeba je nereálná = přikrášlil spotřebu = nejspíš přikrášlil i to další. Např. nebourané prasklý nárazník - aby rupnul tak už to je docela rána.
Cena 68k za 12 let starý pekáč je vysoká a vzhledem ke koupi v ČR (stav podvozku), kouli (tahalo vozejk), obouchání zepředu i zezadu bych to viděl max. 50k a to ještě pokud neni zrezlej (jakože Focusy reznou) Dobrý stav = beztak uděláš rozvody + náplně = nasypeš další desítku. Málokdo prodává auto v dobrým stavu.
Kilometry neověříš, stačí stáčet před TK, servis nemusel být u Forda a opět můžeš stáčet před servisem. Můžou sedět ale nemusí.
Vraky jsou většina aut prodávaných tu - co jsem obhlížel tak až na vyjímky byly na všech zásadní vady nebo nutnost servisu.
Dovoz z D a čas - řeknu servisákovi ať mi pro něj zajede a vyřídí dovoz. Pokud osobně tak jeden den dojet pro něj, druhý den TK a dopravka, pak vyzvednout značky. Pro mě cenově max. 10k i přes celý Německo
tieto kecy mas najradsej - první máš v tom odkazu, v dalších dvou jezdim, ve čtvrtým jezdí kolega. Tj. tři ti můžu ukázat, ten první máš ještě na značkách tak si ho jeď projet.
Vydrží pěkných pár roků - asi ne, do pár let to shnije jako všechny Focusy MK1 co jezdí v soli.
Mnohem líp vypadá to z Berouna v odkazu od pkadecka, ale je to 1,6