viz asi 2-3 odpoved , ze se da servisni historie dohledat a nemusi ani umet cizi jazyk
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Mozno pre vas je hracka,ale pre mna spanielska dedina.A to mi je Cestina fakt blizka.Som na fone a ani to cislo do servisu proste neprecitam.(To je vul,to snad neni mozny )Takze tam brknem v pondelok.
Bigboy píše:dle cebia reportu mě to VINko vyhodilo 2x záznam o poškození ale to můžou být jen obrané plasty ale jeden nikdy neví
to je taky mozne zaplatit a vybehne tam vyse skody
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Než budeš cálovat za Cebii, tak nejdřív zavolej do servisu, třeba ti tam prozradí i něco o tom, na co odkazuje ta Cebia. Tady máš kontakt na ten servis: http://www.fordhale.cz/kontakty. Na jedné fotce je dokonce vidět jméno firmy, která to auto vlastnila, takže můžeš zkusit zavolat i tam a když tam narazíš na někoho, kdo bude ochotný se s tebou bavit, tak třeba zjistíš taky zajímavé informace.
Servis 1:Servisovano u nas do 2.6.2010.Do te doby bez havarie,jenom vymena celniho skla.
Servis 2:Jsem hodne zaneprazdnen.Az budu mit cas,poslu vam to emailem.
Tak cakam
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Davalo .. ja to mel taky na FF2 z roku 08, nez jsem to vymenil za kotouce.
Je: Ford Focus IV Active X 1.5 EcoBoost 110kW Metallic (galerie) Byl: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie) Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)