AUTO COM brno - podvody s automobily

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: AUTO COM brno

Příspěvek od foki » 03.01.2013 21:01

a kdyz to shrnu tak jsou to 3 auta za 15100euro coz je 377500 + 3x znacky a tacho je 10000 cili 387500 prodej je 517500 cili na 3 autech 130000kc , to ma poctivej nasinec tak za pul roku :evil: opet se potvrzuje ze stocim a jsem bohac .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

ZaQik
Admin
Admin

Příspěvek od ZaQik » 03.01.2013 21:05

foki píše:... se potvrzuje ze stocim a jsem bohac .
vezmes me do party? 3/4 ceny oproti prilozenemu ceniku :wink:

:lol:
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 03.01.2013 21:19

nevezmu protoze na to nemam zaludek ale z toho se asi rodina nenají :(
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

Maria.Vaic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maria.Vaic » 03.01.2013 22:50

No jistě, hlavně, že uvádí servisní knížka ANO :nunu:

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 03.01.2013 22:54

Upravil bych název vlákna na Auto Com Brno - podvody s automobily. Když už to vyhledavač zaindexuje a někdo bude na netu hledat recenze, ať to vyjede ve výsledcích vyhledávače "správně" a hned udeří do očí.

tym
Test driver
Test driver

Re: AUTO COM brno - podvody s automobily

Příspěvek od tym » 03.01.2013 23:21

Osobně mi hlava nebere, proč jim to tak dlouho prochází... 8O Další věc, proč se nesnaží nějakým způsobem spojit slušní dovozci, či bazary a bojovat... forum jakohokoliv druhu (pokud si ho nevymyslí a nepíše tam jen podvodník) je samozřejmě dobrý zdroj informací, ale co to zkusit naťuknout z jiné strany, přes finančák apod.? Vždyť je to i ve Vašem zájmu, ubyde špinavá a podvodná konkurence, navíc známý problém Cebia a jejich certifikáty... :irre: I když ono je to asi možná moc těžký, když není nikde vůle to řešit, viz zákon o trestnosti stáčení atd...

Wolodyjowsski
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolodyjowsski » 04.01.2013 11:30

Bazary se nikdy "spojit" nemůžou, zkus se "spojovat" s konkurencí...to je nesmysl.
Klasifikace trestného činu "stáčení" taky nic neřeší - to totiž dávno naplňuje skutkovou podstatu trestného činu podvodu, jen je problém to prokázat.
Ale to by byl stejný problém, i kdyby veleduch Standa Huml, Mgr. z policejní školy, prosadil definici "stáčení" do trestního zákoníku :D

Co s tím?
Mě už často ta pracná osvěta nebaví a nebaví mě ani furt vyvracet ty bazarní mantry o tom, že "na kilometrech vlastně nezáleží a rozhodující je technický stav" :wallbash:

Pozorně vybírat a prověřovat.
Nehledět jen na cenu.
Nekupovat u rizikových prodejců a v rizikových oblastech - všichni je tady známe, stačí projít pár vláken...

Zítra na Twitteru výběr Focuse ve Velkém Meziříčí, v lednu "vzorová" prověrka náhodně vybraného vozu pro Tipcars, články v tisku...tohle vše je jaksi práce navíc, ale NÁS TO BAVÍ :perfect:
A není lepší odměny, než když chcete pomoci českém chytrolínovi, který vám potom řekne, že "když si v obchodě zkouší boty, tak taky přece nic neplatí " :nunu:

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 04.01.2013 11:45

Nesmysl to samozřejmě není. Na jednu stranu samozřejmě prodejci jsou konkurenti, na druhou stranu, pokud jim to přinese profit v pročištění trhu, určitě by do toho šli. Jak myslíš, že funguje trh v případě, že je jeden výrobce, od kterého odebírá 20 prodejců a 3 z nich začnou kazit trh a podstřelovat ceny? Těch zbylých 17 jsou sice konkurenti, ale většinou se spojí, osloví výrobce, upozorní na problém a výrobce třeba (ne vždy) zkontroluje minimální prodejní určené ceny a těm 3 přestane dodávat. Alespoň v mém oboru to je celkem běžné... Takže někdy se z konkurentů můžou stát spojenci v případě, že se cítí ohrožení nekalou konkurencí.
Bohužel to tak nefunguje stále a všude, to je jasný, ale princip je pochopitelný.
Činnost na zdejším foru záslužná, ale probíhá to samé na VW, Toyota foru atd.? :nixw:
A nehledě na to, že stále většina zákazníků kupuje auta, aniž by tušila, že nějaká fora jsou. Případně se spokojí s Cebií, protože netuší, že to je celkem leckdy nanic. Prostě mi jen přijde, že se ten problém neřeší shora. Ale to není nic proti nikomu zde, aby to někdo blbě nepochopil. :nazdravi: .

Wolodyjowsski
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolodyjowsski » 04.01.2013 12:05

Samozřejmě, že se to poctivým (jsou i tací) bazaristům nelíbí a rádi by s tím něco dělali, protože podvodům s DPH nemohou "konkurovat"...Ale něco se snad děje.

Co se týká aktivit na jiných fórech - tady si to "dovolím" víceméně jen proto, že se jaksi známe s Fokim a jsem taky Forďák, jinde bych byl asi rychle "virtuálně zrušen" s odkazem na komerci atd.atd.
Docela to chápu, proto se ani o nic podobného nepokouším.
Ta Cebie je docela průser, ale na moje názory oni nedají, zkoušel jsem jim to říct, že pustit tohle bazarníkům byla velká chyba...bohužel mají svůj názor.

Poznámka z poslední doby: u dovozek chtějte kopii zahraničního TP a to i předem, už když se o vozidlo zajímáte.
Slušný prodejce vám ji poskytne, pokud ne, hledejte jiného.
Tohle by mohla být zase jakási "cesta ze tmy"...ale musí být tlak od kupujících.

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 04.01.2013 12:22

ládo , tu kopii ti vyvratim , zustava na urade a ja ji taky k autum nedavam a nerekl bych ze se radim mezi nepoctive prodejce , samozrejme pokud by mi zustala tak ji rad dodam .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

Wolodyjowsski
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolodyjowsski » 04.01.2013 13:07

foki píše:ládo , tu kopii ti vyvratim , zustava na urade a ja ji taky k autum nedavam a nerekl bych ze se radim mezi nepoctive prodejce , samozrejme pokud by mi zustala tak ji rad dodam .
No vidíš, máš aspoň "námět na zlepšení" :D V digitální době není problém cvaknout foto.
Onehdy jsem pracně pátral po původu španělského Focuse z půjčovny a stočeného minimálně o 60 možná 80 ...serviska falešná, nebylo se o co opřít..dovozce z Mladé Boleslavi..2 měsíce mi trvalo, než jsem se něčeho dobral.
Mít kopii techničáku, šlo by to rychleji.

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 04.01.2013 13:33

kdyz to bude privezene pres nekoho do nemecka ten to tam schvalí a prodá do cech , tak stejne dojdes jen k nemecke firme , a dal musis hledat .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

Luky88
Nováček
Nováček

Příspěvek od Luky88 » 04.01.2013 17:11

Tak tohle je fakt síla... :shocked:

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 04.01.2013 18:10

Vážený pisateli,

již delší dobu nás nesmyslně a vulgárně poškozujete.
Žádáme Vás o zrušení nesmyslných a urážlivých příspěvků, které se nezakládají na pravdě. Naše společnost je na trhu 13 let a za tu dobu máme tisíce spokojených zákazníků jak z prodeje vozidel, tak i ze servisu. Každý náš klient si může všechny naše vozidla i komisní dopředu prověřit a z toho důvodu uvádíme veškeré VIN ke všem vozům, dále každý klient si může vzít vozidlo do vlastního autoservisu, nebo vlastního automechanika a samozřejmě si vozidlo řádně prohlédnout a vyzkoušet.
Urážlivé osočování nám připadá jako konkurenční nesmyslný boj se záměrem nás poškodit a odradit další naše klienty.

Vy jako anonymní pisatel jste nikdy nemohl být v našem autocentru, protože byste nic takového nenapsal. Snažíte se nás pouze urážet a poškodit naše dobré jméno.

Jestliže s tímto nepřestanete, podáme trestní oznámení za pomluvu a poškození dobrého jména.

Prosím o co nejrychlejší odstranění těchto urážlivých příspěvků.

S přátelským pozdravem.

Miroslav Urbánek, DiS
vedoucí autocentra

odpoved

vazeny pane urbanek , jiz v breznu jsem vas zadal o zverejneni majitele vozu , do dnesniho dne k tomu nedoslo .

a pokud si myslite ze vas urazim tim cim jsem vas nazval , tak s prominutím nic jineho si nezaslouzi clovek ktery staci auta o 50-80t km . mam tu dalsiho adepta :

http://www.sauto.cz/osobni/detail/ford/c-max/11683145?goFrom=list

u vas v bazaru : Najeto: 94 249 km

v NL to melo najeto 167.401 KM

http://www65.carsontheweb.com/cs/cardetail/647202/ford%20focus%20c-max%201.8i

a samozrejme trestni oznameni pro pomluvu muzete podat ale pokud znate tento paragraf
Pomluva je v českém právním systému specifikována v zákoně č. 40/2009 Sb. (trestní zákoník). Definuje ji § 184, který říká:[1]
(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.

akorat budete muset dokazat cim jsem zdelil nepravdivý udaj , protoze ja jsem o vasi firme uvadel pouze fakta která jsou volne dostupna na internetu

timto muzete samozrejme napravit to o co jsem vás zadal v breznu , tzn uvest kdo je vlastnikem techto vozů .

prikladam pro jistotu vinka .

WF0PXXGCDP9A08079 116.714 KM stav km u vas 63 291 km
WF0SXXGCDS8G24149 150.749 KM stav km u vas 83 585 km
WF0EXXGCDE7P60427 167.401 KM stav km u vas 94 249 km

a jeste jedna vec , pokud chcete jednat ferove , tak muzete u techto vozu uvadet skutecny stav km a ne zajemce podvadet protoze
V České republice tento trestný čin upravuje § 209 zákona č. 40/2009, trestní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, takto:
„ (1) Kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.

nyni uz o tom vite ze to je stocene a neni mozne se vymlouvat ze jste o tom nevedel . tak jsem zvedavy jak se k tomu postavite .a doufam ze mi to admin nesmaze
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

tym
Test driver
Test driver