Hal: neplas, po vikendu se dozvis vic a az pak zacne poradnej flame

Imho pokud to jsou slusny zimaky ve slusnym stavu tak vyhrajou, jinak nee

To jsme už řešili zde, prosím, věnuj čas pročtení. Díky.Zdwora píše:Bych podotknul, ze narozdil od suchyho asfaltu, neni technika "dupnout jak jen muzu na brzdu" na snehu to nejstastnejsi![]()
Na tvoji prosbu jsem zvladnul cca stranku a pul na vic nemam psychicky, snad se udrzim a nic tam psat nebudu, to by byl teprv flameEidž píše:To jsme už řešili zde, prosím, věnuj čas pročtení. Díky.Zdwora píše:Bych podotknul, ze narozdil od suchyho asfaltu, neni technika "dupnout jak jen muzu na brzdu" na snehu to nejstastnejsi![]()
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 11&t=29798
Ty uvozovky prosim vetsi, tucne a mozna jeste nejak zvyraznit aby to nekoho nepopletlo...vitut píše:"dopravni expert" Huml
100 dní...vitut píše:Kdyz muze u nas nekdo dostat 10 mesicu natvrdo za tykadla a cerne zuby na predvolebnich plakatech
A tohle fakt myslíš vážně? Já jsem to až do teď bral jako legraci, ale pokud se vážně divíš a jseš překvapenej tím, že při vyšší rychlosti narůstá délka brzdné dráhy, tak pak už chápu, že ta reportáž na Nově s tím ledem mohla skutečně být pro některé lidi překvapující a poučnáEidž píše:Asi ne....FUGAS píše:To je fakt, já jsem totiž ještě nikdy nebrzdil, takže jsem to nezažil...![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host