Stačí lehce vyklepat a áčka po tom šáhnou všema desetiStenly píše:Sice to není FoFo, ale jsem zvědavý co dá pojišťovna za můj služebák 10/2008 112tkm

Stačí lehce vyklepat a áčka po tom šáhnou všema desetiStenly píše:Sice to není FoFo, ale jsem zvědavý co dá pojišťovna za můj služebák 10/2008 112tkm
Mělo to tehdy asi 250 tis.kmpbjun píše:Jen tak na okraj, co to je hodne najetych km?To bych chtel videt co by rekli na moje se 400tis v kolech a 17tis na tachu
znamy takhle z aukce koupil naftoveho cmaxe , v popisu bylo nove turbo , kdyz to privezl tak zjistil ze tak je nejake stare , srouby nedotazene , a netahlo to , tak zavolal tomu na pojistovnu , ty kontaktovaly majitele , ten zase ford kde to stalo , tam zjistily ze to vymenil nejaky mechanik , tak ten dostal padaka , a ten ford mu dal nove turbo .r0mik píše:naftu si odcerpej z toho, se s tim neser. A jak dojedou tak se poptej zda muzes dalsi veci (koberecky, radio..).
Ten clovek z toho stejne vyvari tolik penez. Kdyz jsem byl naposled na vrakaci tak dovezli auto z aukce, v nem jeste taska s notebookem od predchoziho majitele...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů