zapojeni discmanu do autoradia Traffic 5000
- lupo66
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám přes kazetu ale vykuchal jsem ty kolečka páč to chrastilo když se to točilo ale teď klid a pohoda.A stálo mě to asi 150 kč.
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 2/2000 - Hatchback - Silver 63 - 0 Rh+

Galeriehttps://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a

Galeriehttps://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja to u minuleho auta taky resil, dost jsem premyslel o tom transmitteru, ale podle diskuzi a zkusenosti uzivatelu jsem rychle od toho ustoupil, protoze pry:
jsou tam dve sily signalu, jedna schvalena telekomunikacnim uradem - na tu skoro nic poradne nenaladis
druha sila signalu (tzv. turbo), ta schvalena neni a v podstate je to jediny zpusob, jak prenos ziskat. Pak se taky muze stat, ze budes predjizdet auto a budes mu rusit signal v radiu (proto to neschvaleni ceskyho telekomunikacniho uradu). Jsou za to dost mastne pokuty.
Kdyz uz mas teda rezim turbo a podari se ti to ciste naladit na radiu, tak pry napr. pri ceste na dalnici, kdy jedes rychle a casto se stridaji radia, tak ti do te tve frekvence skoci radio (je silnejsi) a pak musis preladovat. Pry to dopada tak, ze kazdych 20 km ladis jinou frekvenci, coz uz je na posr...ni.
Libila se mi tam moznost USB vstupu (na transmitteru), kde zapojis flasku s MPtroskama a hraje to, proste nemusi byt zadny externi MP3 prehravac nebo discman. Ale za to preladovani mi to nestalo.
Vyresil jsem to nakonec tak, ze jsem to prehraval pres kazetu ve spojeni s MP3 prehravacem, jak uz tu bylo vyse vzpominane, cena kazety Kc 20.-, cena transmitteru Kc 1000.-
PS: ty kolecka v kazete (to chrceni) me taky stvalo, ale byla to takova mala dan za to, ze muzu na kazetovym radiu poslouchat mptrojky
Vubec me nenapadlo, ze ta kolecka jdou vykuchat a ze to bude fungovat i bez toho 
jsou tam dve sily signalu, jedna schvalena telekomunikacnim uradem - na tu skoro nic poradne nenaladis
druha sila signalu (tzv. turbo), ta schvalena neni a v podstate je to jediny zpusob, jak prenos ziskat. Pak se taky muze stat, ze budes predjizdet auto a budes mu rusit signal v radiu (proto to neschvaleni ceskyho telekomunikacniho uradu). Jsou za to dost mastne pokuty.
Kdyz uz mas teda rezim turbo a podari se ti to ciste naladit na radiu, tak pry napr. pri ceste na dalnici, kdy jedes rychle a casto se stridaji radia, tak ti do te tve frekvence skoci radio (je silnejsi) a pak musis preladovat. Pry to dopada tak, ze kazdych 20 km ladis jinou frekvenci, coz uz je na posr...ni.
Libila se mi tam moznost USB vstupu (na transmitteru), kde zapojis flasku s MPtroskama a hraje to, proste nemusi byt zadny externi MP3 prehravac nebo discman. Ale za to preladovani mi to nestalo.
Vyresil jsem to nakonec tak, ze jsem to prehraval pres kazetu ve spojeni s MP3 prehravacem, jak uz tu bylo vyse vzpominane, cena kazety Kc 20.-, cena transmitteru Kc 1000.-
PS: ty kolecka v kazete (to chrceni) me taky stvalo, ale byla to takova mala dan za to, ze muzu na kazetovym radiu poslouchat mptrojky

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ted nechapu co resis, pokud mas radio na CD, tak si vysmahni hudbu na CD a mas to v klidu krasne cisteMira píše:vypadá to, že asi není jediná frekvence, která by byla stále použitelná. mám rádio na CD, takže kazetový adaptér můžu jen závidět a doufat, že to vyřeším nějakým kvalitním transmiterem. čekám na další tipy.
cage: díky

- Peter
- Junior
nieco som nasiel na ebay http://cgi.ebay.at/AUX-IPOD-Adapter-For ... dZViewItem
Ford Focus r.v. 99 1.8TDDi Trend 3dv Panther black

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ale těch CD je.Já už jich mám dobře 50 doma v šupliku co neposlouchám....Stále dokola vypalovat(samo zálohy s origo)...Proto by to flash disk řešil.Ale co no...Jen tak na vysvětlenou...zewl píše:ted nechapu co resis, pokud mas radio na CD, tak si vysmahni hudbu na CD a mas to v klidu krasne cisteMira píše:vypadá to, že asi není jediná frekvence, která by byla stále použitelná. mám rádio na CD, takže kazetový adaptér můžu jen závidět a doufat, že to vyřeším nějakým kvalitním transmiterem. čekám na další tipy.
cage: díky

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver