Neustale si opakuj: na dotaz se odpovida "ANO".Dany píše:![]()
![]()
jó už mě s toho začíná harašit a každým dnem se to zhoršuje...

"Má někdo námitky proti tomuto svazku?" - "ANO"pelen píše:Neustale si opakuj: na dotaz se odpovida "ANO".Dany píše:![]()
![]()
Manzelce i te budouci se nema odporovat, to jsem myslel. Nemohu vedet ale, na co se Danyho zepta?bofi píše:"Má někdo námitky proti tomuto svazku?" - "ANO"pelen píše:Neustale si opakuj: na dotaz se odpovida "ANO".Dany píše:![]()
![]()
Tak si to myslel pelene?
Chtěl sem , ale s té tvé fotky sem nevyčet kde a v kolik tu svatbu máš.Dany píše:Kua bofi a kdo jiný by to tam mohl z huby vypustit než ty? To tam chceš vtrhnout a namluvit jim, že jsem homosexuál??![]()
![]()
no až na to dojde, tak stejně nebude scvhopen nic řícípelen píše:Neustale si opakuj: na dotaz se odpovida "ANO".Dany píše:![]()
![]()
Uz nevim, kde to oznameni umistil. Zkousel jsem to zvetsit a upravit, ale citelne slovo je jen zamek, dale to myslim bylo Slatine nebo tak nejak. Chtel jsem ho najit na netu, ale nepodarilo se.Skubi píše:no až na to dojde, tak stejně nebude scvhopen nic řícípelen píše:Neustale si opakuj: na dotaz se odpovida "ANO".Dany píše:![]()
![]()
P.S. co kdyby jste mu jeli před zámek zatroubit?
to má být svadba ne?Dany píše:To není špatný nápad, s tím troubením... Byla by to focusácká svatba![]()
Už jsem si koupil perfektní zdobící stuhy na focuse, ještě pořádně promyslím, jak to vyšlechtím. Nevěsta pojede v černé Octávce...
a taky pohřební službyKUTAC píše:Ano, moja isla takisto v ciernej Oktavke...aby vynikli saty !!!
Si vies predstavit, ze by isla v pelenovom ff ??? To by ju ani nebolo vidno
A nie je cierna nahodou farba elegancie ??? Co romosch![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host