Hoši, ale doufám, že se bavíme až o únoru...Magic píše:Pokud by mi to vyšlo časově, rád bych se někdy o víkendu přidal.

Hlavně nedostatku peněz, navíc mám teď řádně zahuštěný program, navíc mě doma probíhá menší rekonstrukceMagic píše:A proč ne prosinec před vánoci, po vánocích, a nebo v lednu? Máš obavy z nedostatku peněz, a nebo dostatku lidiček? Ono to bude hlavně záležet na panu řidiči.
Já už se o tom bavil i s Pelenem osobně. Bylo mi řečeno, že ihrdlick. Ze slov, co tady padly ale spíše vyplývá že on se chudák jen tak orientačně ptal a teď už nás tam vezeDany píše:Hlavně nedostatku peněz, navíc mám teď řádně zahuštěný program, navíc mě doma probíhá menší rekonstrukceMagic píše:A proč ne prosinec před vánoci, po vánocích, a nebo v lednu? Máš obavy z nedostatku peněz, a nebo dostatku lidiček? Ono to bude hlavně záležet na panu řidiči.A kdo že to vlastně bude řídit? ihrdlick?
Neplacená "polní dálnice".pelen píše:Pojedeme mimo placene useky, mimo dalnici. Diky za info.chmelko píše:pozor, práve som sa včera vrátil..v Gliwiciach to je teraz samá obchádzka, ale od dialnice z Wroclavi je to viac než hroza
Myslíš, že v takové zimě budeme hyperaktivně obíhat všechny stánky a psát si cenovky?stigi píše:Hosi nechcete nekdo vzit fotak a vyfotit vse co tam na focuse najdete i s cenama? Po vanocich bych tam mozna taky zajel tak at mame vsichni trosku prehled o cenach a sorimentu
No jasne, aspon by jste se zahraliMagic píše:Myslíš, že v takové zimě budeme hyperaktivně obíhat všechny stánky a psát si cenovky?stigi píše:Hosi nechcete nekdo vzit fotak a vyfotit vse co tam na focuse najdete i s cenama? Po vanocich bych tam mozna taky zajel tak at mame vsichni trosku prehled o cenach a sorimentuZkus napsat něco konkrétního a kdybychom to našli, tak dáme vědět. Nejlepší řešení by bylo, kdybys dojel do NJ a jel rovnou s náma. Máme ještě dvě místa volné.
to: stigistigi píše:No jasne, aspon by jste se zahraliMagic píše:Myslíš, že v takové zimě budeme hyperaktivně obíhat všechny stánky a psát si cenovky?stigi píše:Hosi nechcete nekdo vzit fotak a vyfotit vse co tam na focuse najdete i s cenama? Po vanocich bych tam mozna taky zajel tak at mame vsichni trosku prehled o cenach a sorimentuZkus napsat něco konkrétního a kdybychom to našli, tak dáme vědět. Nejlepší řešení by bylo, kdybys dojel do NJ a jel rovnou s náma. Máme ještě dvě místa volné.
Me to ted vubec nepasuje - pred vanocema a jeste mam tento vikend oslavu 3 narozenin. Momentalne me zajima palubka-cerna, domecky na vyskace (pro el. ovladave zrcatka), rozperna tyc a nejake sportovni sedacky (ne skorepiny)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů